جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
عنوان گروه خبري / روابط عمومی .
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ 
  • تعداد بازدید : 209
بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از دانشگاه
دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کرد .

دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کرد .

دکتر رحیمی در جریان این بازدید یک روزه با همراهی دکتر عبدالساده نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم و دکتر علی حقیقی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز پس از قرائت فاتحه و زیارت مزار شهید گمنام ، در جریان پیشرفت های دانشگاه و جزییات برنامه جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان قرار گرفت و در ادامه از مراکز جوار دانشگاهی، پردیس پارک، کارگاه های آموزشی ، مزرعه تحقیقاتی گل نرگس   دانشگاه بازدید کرده و سپس با حضور در نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه به رایزنی و تبادل نظر پرداخت.

دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست در سخنانی کوتاه به نقش دانشگاه به عنوان محور توسعه منطقه جنوب شرق استان خوزستان اشاره کرده و در گزارشی وضعیت شهرستان و دانشگاه ومسیر عبور از بحران ها و مشکلات چهار ساله گذشته و برنامه ریزی و نظام سازی فعالیت های صورت گرفته را برای ایشان تشریح نمود.

سپس دکتر صالحی ویسی به بیان گزارشی از وضعیت دانشگاه و فعالیت های صورت گرفته از سال 94 تا کنون پرداخت و  در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهور در بحث کارآفرینی و اشتغال، فعالیت ها و دستاورد های طرح جامع کارآفرینی دانشگاه را توضیح و زیست بوم کارآفرینی دانشگاه را برای ایشان تشریح نمود.

در ادامه دکتر رحیمی در سخنان خود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان را  یکی از دانشگاه‌های متوسط و رو به رشد کشور اعلام کرده و افزود علت اصلی این رشد کمک‌های متعدد خیرین است که به واسطه آن بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد زیربنای این دانشگاه احداث شده و این خدمت بزرگی به شهر بهبهان است واگر کمک‌های خیرین نبود این دانشگاه نمی توانست با اعتبارات دولتی در مدت محدود رشد کند و به نقطه مطلوب برسد.

رحیمی گفت وظیفه اصلی دانشگاه‌های صنعتی فعالیت در رشته‌های فنی و مهندسی است و یکی از تفاوت‌های این دانشگاه با دیگر دانشگاه ها، پیوند زدن آموزش با مهارت است که دانشگاه بهبهان سعی دارد آموزشی را ارائه دهد که همراه با آن، دانشجویان مهارت های ذیربط را بیاموزند تا زمانی که دانش آموخته می شوند از این مهارت ها در جامعه برای اشتغال خود استفاده کنند. 

وی ادامه داد: قطعا این مهارت آموزی ها می تواند با هسته های فناوری که منجر به ایجاد شرکت‌های فناور و دانش بنیان می شود، پیوند بخورد ، یعنی عملاً ما یک زنجیره ای داریم که از کلاس و دوره های مهارت آموزی شروع می شود و منجر به شرکت‌های دانش بنیان می‌شود.

رحیمی افزود: دانشگاه های ما باید به تدریج به سمتی پیش بروند که دانش آموخته فردی و شرکتی داشته باشند و برای اینکه ما دانش‌آموخته شرکتی داشته باشیم باید زیرساخت‌ها را آماده کنیم که خوشبختانه این دانشگاه عملکرد خوبی داشته است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی بهبهان از لحاظ سیاست های آمایشی باید یک ماموریت محوری داشته باشد و رشته های انتخاباتی  حول آن ماموریت تعریف شوند و امیدوارم در آینده دانشگاه صنعتی بهبهان، به سمت کیفی شدن حرکت کرده و با تکمیل کادر هیات علمی و آزمایشگاه های تحقیقاتی به ایجاد دوره های کارشناسی ارشد و دکترا مبادرت ورزد.

معاون وزیر علوم گفت بهبهان مشکل آموزش عالی عمومی ندارد و وزارت علوم بر این باور است که در بهبهان می توان یک مرکز آموزش عالی دولتی حضوری با بالاترین کیفیت داشته باشیم وخوشبختانه با روند و رویه ای که دانشگاه صنعتی بهبهان در پیش گرفته، قطعا کیفی سازی کار به مهارت آموزی بهتر پیوند می خورد و این موضوع منجر به تولید دانش فنی و تولید محصول می شود که نه تنها برای دانشگاه پر برکت است بلکه برای مزیت های نسبی منطقه یعنی کشاورزی، صنعت، زراعت و تولید سیمان مفید است.

در ادامه عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت تحقیقات بنیادی، پایه و کاربردی نیازمند ابزارهای مهمی است و یکی از ابزارهای مهمی که ما در وزارت علوم دنبال می‌کنیم و با سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی به توافق رسیدیم خرید تجهیزات آزمایشگاهی است. 

وی افزود: در بحث خرید تجهیزات آزمایشگاهی طبق قانون بودجه سال های ۹۸ و ۹۹ و ۱۴۰۰ مبلغی برای این کار در نظر گرفتیم که این مبلغ به صورت ارزی و یورویی در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد و سال گذشته مبلغ خوبی به دانشگاه صنعتی بهبهان اختصاص داده شد که خوشبختانه تجهیزات لازم برای آن خریداری شد و امسال هم مبلغ ارزی خوبی برای دانشگاه در نظر گرفته شد و تمام تلاش ما در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این است که کل مبلغ را به دانشگاه صنعتی بهبهان اختصاص دهیم.

نیسی گفت: انتظار داریم که دانشگاه بهبهان تجهیزاتی را خریداری کند که به تحقیقات اساتید و دانشجویی و همچنین تحقیقات کاربردی که به نفع منطقه باشد، کمک‌ کرده و بتواند پژوهش همراه با فناوری و با استفاده از شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد و واحدهای فناور انجام دهد.

وی گفت: در هفته آینده توافق لازم در این خصوص بین وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه امضا خواهد شد و این مبلغ را به دانشگاه ابلاغ خواهیم کرد که پارسال بالای ۸۰ تا ۹۰ هزار یورو برای این دانشگاه در نظر گرفتیم اما امسال کمتر از این مبلغ است اگرچه سعی می‌کنیم مبلغ خوبی به دانشگاه اختصاص دهیم.

 

امتیاز :  ۴.۰۰ |  مجموع :  ۴

برچسب ها

    6.1.8.0
    V6.1.8.0