پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
پیام دانشگاه پیرامون ترور دكتر محسن فخری زاده

در پی ترور دکتر محسن فخری زاده ، که منجر به شهادت وی شد، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در پیامی شهادت وی را تسلیت گفت.دراین پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

شهادت دانشمند برجسته، پرسابقه، و نخبۀ دفاعی کشور، شهید دکتر محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  در حادثه تروریستی بار دیگر چهرۀ پلید و سرشار از کینه و خباثت رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را نسبت به ملت شریف و سرافراز ایران آشکارتر ‌ساخت.

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء  بهبهان ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت آقای محسن فخری زاده به مقام معظم رهبری، مردم قهرمان کشور و خانواده بزرگ ایشان از خداوند متعال علو درجات و رحمت واسعه برای این شهید گرانقدر و صبر و شکیبایی برای بازماندگان آن شهید سرافراز مسئلت مینماید.