يکشنبه, 9 آذر 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
شناسایی كارآفرینان و تجربه های استارتاپی
مرکز رشد واحدهای فناور بهبهان با همکاری مرکز فنی و حرفه ای برنامه "تجربه های استارتاپی"را برگزار می نماید.

توران دستیار مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با اعلام این خبر افزود: این برنامه با هدف شناسایی و توامند سازی ایده های استارتاپی و جذب هسته های فناور جدید در روزهای دوشنبه آخر هر ماه به صورت آنلاین از سامانه ویدئو کنفرانس پارک علم و فناوری خوزستان برگزار می گردد که نخستین جلسه این رویداد در 26 آبان ماه  و با هدف شناسایی و پیشرفت اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی بهبهان با دعوت از مهندس مهیاری و موسوی اصل  از بنیان گزاران استارتاپ و ویزیت سنتر برگزار گردید.
در این برنامه که با استقبال خوب دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، مدیران آموزشگاه های آزاد و کارآموزان فنی و حرفه ای مواجه گردید مخاطبان با چالش های موجود در جامعه استارتاپی آشنا شدند.