يکشنبه, 9 آذر 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
هم اندیشی محرومیت زدایی روستاها
نشست هم اندیشی بسیج دانشجویی با هدف رفع محرومیت های روستاهای شله زار 1 و 2 (قلعه گلاب) با رعایت مسائل بهداشتی و حفظ پروتکل های بهداشتی و حضورجمعی از اساتید دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با همکاری بسیج اساتید و با حضور حجت الاسلام طواف معاونت استانی دفتر نمایندگی نهاد رهبری و جمعی از اساتید دانشگاه برگزار شد، میلاد زارعی فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه ضمن معرفی مشکلات و محرومیت های روستاهای شله زار (قلعه گلاب) فعالیت های جهادی بسیج دانشجویی در چند ماه گذشته را برای حضار تشریح و خواستار حضور فعال اساتید وهمیاری و همکاری آنها در جهت رفع مشکلات روستاها شد.
حجت الاسلام طواف نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص مطالبات مردمی و رفع محرومیت های مناطق محروم و مردم مستضعف خواستار بررسی علت ها و ارائه راهکار های مناسب جهت رفع مشکلات روستاهای بخش زیدون شد.
تامین و نصب دستگاه آب شیرین کن، جذب بودجه از شرکت نفت،حضور داوطلبانه اساتید در آموزش های دانش آموزی در مناطق محروم،تشکیل کارگروه های تخصصی علمی و پیگیری مطالبات،تهیه گزارش کارو انعکاس در مراحل مختلف کار،حضور میدانی اساتید در مناطق محروم،تشکیل کمیته خادمین و خیرین،مطالبه گری از نماینده شهرستان،فرماندار و مسئولین ادارت از جمله پیشنهادات اعضای حاضر در پایان جلسه بود که مورد بحث و بررسی حضار قرار گرفت.