چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
تقدیر از كانون های برتر دانشگاه
از دبیران کانون های همیاران سلامت روان و هنرهای تجسمی تقدیر به عمل آمد.

طی مراسمی از کانون  همیاران سلامت روان به دبیری احمد قنواتی و کانون هنر تجسمی به دبیری معصومه اسکندری که در هشتمین جشنواره ملی رویش و در دسته دانشگاه های همطراز خود رتبه اول فعالیتهای فرهنگی و هنری را  برای دانشگاه  صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به ارمغان آورده بودند با هدا لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
دکتر میری مدیریت فرهنگی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از موفقیت کسب شده این موفقیت را نشانگر قابلیت و توانایی دانشجویان عزیز این دانشگاه برای خلق کارهای ارزشمند فرهنگی و هنری در سطح ملی عنوان کرده و افزود انشالله پس از رفع بلای کرونا در سال تحصیلی جدید با عنایت ویژه رئیس دانشگاه، معاون اداری مالی و مدیریت فرهنگی، دانشگاه بتواند با ایجاد بستر های مناسب تر و تقویت امکان مالی فعالیت های فرهنگی و دانشجویی گام های بلند تری در این عرصه بردارد.
شایان ذکر است جشنواره رویش به عنوان بزرگترین و مهمترین جشنواره ملی دانشجویی در حوزه فرهنگی سالیانه تشکیل می شود و بر اساس آمارهای مستندی که در سامانه یکپارچه فرهنگی وزارت علوم از طرف دانشگاهها  ارائه می شود، از میان دانشگاه ها بر اساس فاکتورها و محاسبات مشخصی تعدادی را گزینش و در قالب رتبه های مختلف به عنوان نمونه معرفی می کند.