چهارشنبه, 25 تير 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
اطلاعیه حوزه معاونت آموزشی در خصوص سامانه جدید آموزش مجازی

((اطلاعیه حوزه معاونت آموزشی در خصوص سامانه جدید آموزش مجازی))

ضمن آرزوی سلامتی برای همه همکاران و دانشجویان عزیز، همانطور که استحضار دارید فاز اول سامانه آموزش مجازی در بهمن ماه 98 توسط واحد انفورماتیک راه اندازی و در ترم جهت ارائه کلیه دروس نظری بهره­ برداری شده است. در همین راستا فاز دوم سامانه آموزش مجازی از اول تیر 99 آماده استفاده اساتید محترم و دانشجویان قرار خواهد گرفت. راه اندازی فاز دوم سامانه آموزش الکترونیکی (مجازی) با آدرس http://lms1.bkatu.ac.ir  با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش و افزایش تعامل بیشتر بین استاد و دانشجو در بحران اخیر، با همراهی بخش‌های مختلف دانشگاه امکان پذیر شده است.

از ویژگی‌های بارز این سامانه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1) در این فاز سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه به سامانه گلستان متصل شده و تمامی اطلاعات دروس و دانشجویان به این سامانه منتقل شده است.

2) امکان برگزاری کلاس آنلاین

3) امکان برگزاری آزمون بصورت تستی و تشریحی

4)  حضور و غیاب دانشجویان بصورت سیستمی انجام می­ پذیرد

5) امکان ارسال اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به هر درس برای دانشجویان وجود دارد.

6) امکان ارسال محتوای درسی و تمرین بصورت سازماندهی شده برای دانشجویان فراهم شده است.

با راه اندازی سامانه مذکور و فراهم شدن بستر مورد نیاز، امکان ارایه دوره‌های مجازی، دوره‌های ضمن خدمت، برگزاری وبینار و جلسات آنلاین بصورت کارامد‌تر در دانشگاه میسر شده است.

در این خصوص موارد زیر به استحضار اساتید و دانشجویان گرامی می‌رسد:

1) با توجه به اینکه فقط چند هفته تا پایان ترم (18 تیر) باقی مانده است برای جلوگیری از سردرگمی دانشجویان در دسترسی به محتوای تولید شده توسط اساتید محترم، فعلا روال بارگذاری محتوای درسی تولید شده مثل سابق خواهد بود و تمام فایل‌های تولید شده توسط واحد انفورماتیک در سایت دانشگاه به آدرس www.bkatu.ac.ir/lms درج خواهد شد.

2) از سامانه جدید آموزش مجازی فعلا فقط به منظور ارزیابی دانشجویان و برای ارسال تکالیف و برگزاری امتحانات پایان ترم استفاده خواهد شد.

3) در صورت تداوم بحران کنونی، سامانه جدید آموزش مجازی با تمام قابلیت‌ها از ترم مهر 99 در دسترس اساتید و دانشجویان محترم قرار خواهد گرفت و تنها بستر دانشگاه برای آموزش مجازی خواهد بود.

ضمناً تمامی فایل‌های آموزشي برای کار با سامانه مذکور نیز بصورت ویدیویی در واحد انفورماتیک آماده شده است. از اساتید محترم و دانشجویان گرامی تقاضا می‌شود به سامانه مذکور مراجعه نموده و نسبت به مطالعه فایل‌های راهنما اقدام فرمایند.

با آرزوی موفقیت

اسماعیل فاطمی بهبهانی