چهارشنبه, 25 تير 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
اطلاعیه واحد انفورماتیك در خصوص سامانه جدید آموزش مجازی
سامانه جديد آموزش الکترونیکی (مجازی) با آدرس http://lms1.bkatu.ac.ir  با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش و افزایش تعامل بین استاد و دانشجو در بحران اخیر با همراهی بخش‌های مختلف دانشگاه راه‌اندازی شده است.

((اطلاعیه واحد انفورماتیک در خصوص سامانه جدید آموزش مجازی))

همانطور که استحضار دارید فاز اول سامانه آموزش مجازی در بهمن ماه 98 راه اندازی شد. فاز دوم سامانه آموزش مجازی از اول تیر 99 آماده استفاده اساتید محترم و دانشجویان قرار می‌گیرد. فاز دوم سامانه آموزش الکترونیکی (مجازی) با آدرس http://lms1.bkatu.ac.ir  با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش و افزایش تعامل بین استاد و دانشجو در بحران اخیر با همراهی بخش‌های مختلف دانشگاه راه‌اندازی شده است.

از ویژگی‌های بارز این سامانه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1) در این فاز سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه به سامانه گلستان متصل شده است و تمامی اطلاعات دروس و دانشجویان به این سامانه منتقل شده است.

2) امکان برگزاری کلاس آنلاین وجود دارد.

3) امکان برگزاری آزمون بصورت تستی و تشریحی وجود دارد.

4)  امکان حضور و غیاب دانشجویان بصورت سیستمی وجود دارد.

5) امکان ارسال اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به هر درس برای دانشجویان وجود دارد.

6) امکان ارسال محتوای درسی و تمرین بصورت سازماندهی شده برای دانشجویان فراهم شده است.

با راه اندازی سامانه مذکور و فراهم شدن بستر مورد نیاز امکان ارایه دوره‌های مجازی، دوره‌های ضمن خدمت، برگزاری وبینار و جلسات آنلاین بصورت کارامد‌تر در دانشگاه میسر شده است. تمام فایل‌های آموزشي برای کار با سامانه نیز بصورت ویدیویی در واحد انفورماتیک آماده شده است. از اساتید محترم و دانشجویان گرامی تقاضا می‌شود به سامانه مذکور مراجعه نموده و نسبت به مطالعه فایل‌های راهنما اقدام نمایید.

در خصوص چگونگی استفاده از سامانه برای برگزاری امتحانات پایان ترم بزودی اطلاعیه‌ای از سوی حوزه معاونت آموزشی صادر خواهد شد.

با آرزوی موفقیت

واحد انفورماتیک دانشگاه صنعتی بهبهان