چهارشنبه, 25 تير 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
معاون محترم آموزشي و پژوهشي دانشگاه طبق اطلاعيه اي نحوه ارزشیابی و برگزاری امتحانات پایانی و ادامه برنامه آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 را اعلام نمودند.

((برای دانلود فايل كامل اطلاعيه اينجا كليك نماييد))

با توجه به شرايط ويژه كشور در پي شيوع بيماري كرونا و در راستاي حفظ سلامتی دانشجویان عزیز، اساتید محترم و کارکنان گرامی، نحوه ارزیابی و برگزاری امتحانات مصوب بیست و هشتمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1399/3/19 و سیزدهمن جلسه شورای دانشگاه مورخ 1399/3/20 به شرح ذیل خواهد بود:

1-  ارزيابي دروس نظری نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 به شيوه غير حضوري و با بهره­ گیری از روش­های ارزیابی مجازی شامل ارزیابی مستمر کلاسی، ارائۀ تکالیف، تمرین، پروژه، سمینار، برگزاری آزمون­های شفاهی و کتبیِ مجازی یا سایر روش­های خلاقانه خواهد بود. با توجه به راه ­اندازی و قابلیت­ های مناسب سامانه آموزش و آزمون مجازی دانشگاه، بستر لازم جهت انجام موارد فوق فراهم گردیده است. اطلاعیه و آموزش ­های لازم مرتبط با این سامانه متعاقبا توسط واحد انفورماتیک اعلام خواهد شد.

2- پیرو مصوبه پیشین شورای آموزشی دانشگاه در خصوص تمدید نیمسال جاری مجددا به اطلاع می­ رساند،‌ پایان کلاس­ های مجازی دانشگاه تاریخ 1399/4/18 بوده و این تاریخ قابل تمدید نمی­ باشد. لذا اساتید محترم موظف به اتمام بارگزاری محتوای درسی و یا برگزاری کلاس­های آنلاین دروس نظری تا تاریخ مذکور هستند.

3- محتوای الکترونیکی تهیه شده توسط اساتید محترم می ­بایست تا روز شروع امتحان پایانی نیمسال برای دانشجویان مربوطه قابل دسترسی باشد.

4- آخرین مهلت حذف اضطراری و حذف نیمسال تا تاریخ 1399/4/18 تعیین گردید.

5- دانشجویانی که به دلیل شرایط خاص متقاضی حذف نیمسال بدون احتساب در سنوات تحصیلی می­ باشند می­ توانند حداکثر تا تاریخ 1399/4/18 تقاضای خود را به همراه مدارک مستدل در سامانه سجاد کمیسیون موارد خاص بارگزاری نمایند. بدیهی است که پس از اعلام رای و در صورت موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه حذف نیمسال بدون احتساب در سنوات امکان­پذیر خواهد بود.

6- زمان برگزاری امتحانات پایانی نیمسال با حفظ ترتیب قبلی از تاریخ 1399/4/28 لغایت 1399/5/14 خواهد بود. دانشجویان و استاد محترم می­ توانند برنامه امتحانی جدید را از طریق سامانه آموزشی دانشگاه (گلستان) دریافت نمایید.

7- سامانه آموزشی گلستان جهت ارزشیابی اساتید دانشگاه از تاریخ 1399/4/14 لغایت 1399/4/26 در دسترس دانشجویان خواهد بود. در صورتی که دانشجو در ارزشیابی شرکت  ننماید، مشاهدۀ نمرات پایانی و ثبت اعتراض به نمره برای او ممکن نخواهد بود.

8- با توجه به شرایط دشوار کنونی توصیه می­ گردد که اساتید محترم ارتباط و تعامل کافی با دانشجویان خود داشته باشند و آن­ها را از چگونگی ارزیابی دروس و توزیع نمره هر بخش مطلع نمایند.

9- سامانه گلستان جهت ثبت نمرات تا تاریخ 1399/5/21 در دسترس اساتید محترم بوده و مدت زمان اعتراض برای هر درس حداکثر 3 روز پس از ثبت اولیه نمره توسط استاد درس می­باشد. پس از گذشت زمان مذکور نمرات ثبت نهایی شده و قابل تغییر نخواهد بود.

10- با توجه به شیوع بیماری کرونا و شرایط ویژه در سطح کشور و به منظور حفظ سلامت دانشجویان، اکیداً توصیه می شود فقط دانشجویانی که می توانند در سال 99 فارغ التحصیل شوند، انجام دوره کارآموزی در تابستان سال جاری را مد نظر قرار داده  و دیگر دانشجویان، گذراندن این دوره را به تابستان سال 1400 موکول کنند.

در صورت اصرار به گذراندن این دوره در تابستان سال جاری، دانشجویان می­توانند همانند سال های گذشته پس از هماهنگی با شرکت­ های مورد نظر، تقاضای خود را مطابق اطلاعیه حوزه ارتباط با صنعت به دانشگاه ارسال نمایند. بدیهی است در این صورت مسئولیت کامل رعایت نکات بهداشتی متوجه دانشجو می­ باشد.

با توجه به شرایط دشوار کنونی و شیوع بیماری کرونا، دانشجویانی که امکان حضور در شرکت­ ها را ندارند، مجاز به شرکت در دوره ­های مهارت افزایی مجازی مرتبط با رشته و مورد تایید گروه و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه به مدت ۳۰ تا ۵۰ ساعت، خواهند بود.

در نهایت در صورت مهیا نبودن هیچ یک از شرایط فوق و با هماهنگی گروه و استاد مربوطه، تعریف پروژه­های مرتبط با رشته توسط استاد درس امکان پذیر است.

11- در خصوص دروس عملی و بخش عملی دروس نظری-عملی نیمسال جاری، دانشگاه در حال برنامه ریزی بوده و نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

12- در پایان به دانشجویان سال آخر (دانش آموخته تا پایان تابستان 99) اطمینان داده می­شود شرایط برگزاری دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی آنان تا پایان شهریورماه 99 مهیا خواهد شد.

13-  تصمیمات فوق ­الذکر با توجه به شرایط خاصِ موجود اتخاذ گردیده و صرفاً برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 معتبر می ­باشد.

14-  ادامه تقویم فعالیت­ های آموزشی دانشگاه در نیمسال جاری و با توجه به شرایط موجود به شرح ذیل خواهد بود:

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه