سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اطلاعیه شماره 2 پذیرفته شدگان رشته های صرفا با اعمال سوابق تحصیلی سال 1398

بسمه تعالی

اطلاع رسانی ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های صرفا با اعمال سوابق تحصیلی سال 1398 دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان

پیرو اطلاعیه شماره 1 و ضمن تبریک مجدد، به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1398 می رساند، ثبت نام پذیرفته شدگان طی دو مرحله به شرح زیر صورت می پذیرد. قابل ذکر است انجام هر دو مرحله برای پذیرفته شدگان الزامی است.

مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) که در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ 1398/7/11 لغایت 1398/7/13 انجام می­پذیرد. خواهشمند است از مراجعه حضوری در این مرحله از ثبت نام جدا خودداری نمایید.

مرحله دوم: ثبت نام حضوری در روزهای دوشنبه، سه­ شنبه و چهارشنبه مورخ 1398/7/15  لغایت 1398/7/17  انجام می­پذیرد.

تذکر: خواهشمند است در صورت نواقص مدارک از مراجعه به دانشگاه خودداری نمایید. این دسته از دانشجویان می توانند پس از تکمیل مدارک حداکثر تا تاریخ 1398/7/30 جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند. در غیر اینصورت قبولی آنها کن لم یکن می گردد .

جهت دریافت فایل­های راهنما بروی لینک­های زیر کلیک نمایید.

بخش آموزشی:

اصل فیش واریزی به حساب

دستور العمل و مدارک مورد نیاز ثبت نام

فرم گواهی اعلام آخرین وضعیت دانش آموزان (الزامی برای دانش آموزان مشمول نظام وظیفه)

فرم های مورد نیاز

راهنمای ثبت نام اینترنتی