پورتال سازمانی

تولیدات رسانه ای

۱۳۹۸/۱۲/۰۱
    تعداد بازدید : ۱۸

دکتر سید منصور سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، طی پیامی از دانشگاهیان و مردم عزیز بهبهان برای حضور حماسی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت به عمل آورد.

۱۳۹۸/۱۱/۲۴
    تعداد بازدید : ۵۹

دکترامید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان با همراهی جمعی از مدیران این سازمان از بخش های مختلف دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کرد .

۱۳۹۸/۱۱/۲۲
    تعداد بازدید : ۶۱

دانشگاهیان بهبهان نیز همگام با سیل پر شور مردم بصیر شهرستان در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن امسال شرکت کردند

۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    تعداد بازدید : ۳۰

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور بیانیه‌ای خواستار حضور حداکثری دانشجویان، استادان ، پرسنل و دانشگاهیان همگام  با ملت شهید پرور ایران در راهپیمایی 22 بهمن شد

۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    تعداد بازدید : ۲۳

به مناسبت دهه مبارک فجر و بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و به منظور آمادگي و افزايش توان دفاعي و امنيتي، برنامه ميدان تير و آموزش تیراندازی با اسلحه ویژه كاركنان بسیجی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد

۱۳۹۸/۱۱/۱۹
    تعداد بازدید : ۳۸

جشنواره مسابقات درون دانشگاهی پائیزه و زمستانه دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به ایستگاه پایانی نزدیک شد

۱۳۹۸/۱۱/۱۷
    تعداد بازدید : ۵۳

سومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید با مشارکت بالای اعضای هیات علمی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد

۱۳۹۸/۱۱/۱۷
    تعداد بازدید : ۴۱
    طی حکمی از سوی دکتر ایرج کاظمی نژاد رئیس پارک علم و فناوری خوزستان، دکتر سید منصور سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به عضویت در کمیته تخصصی پارک علم و فناوری خوزستان منصوب شد.
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
    تعداد بازدید : ۴۲

کارگاه حقوقی پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

۱۳۹۸/۱۱/۱۵
    تعداد بازدید : ۳۰
    ثبت نام متقاضیان دریافت انواع تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸آغاز شد .
    صفحه1از212.بعدي.برو

گزارش های خبری