چهارشنبه, 25 تير 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
گرامیداشت هفته محیط زیست و تقدیر از سمن های مردم نهاد
به مناسبت هفته محيط زيست دانشکده منابع طبيعي دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در مراسم بزرگداشتی از فعاليت سمن هاي مردم نهاد در مهار آتش سوزي کوه خاييز تقدیر کرد.

در اين مراسم که با رعايت کامل دستور العمل هاي بهداشتي در خصوص بیماری کرونا برگزار گرديد دکتر سيد نژاد ريئس دانشگاه، ضمن خير مقدم به حضار و تبريک هفته محيط زيست در صحبت های کوتاهی به نقش اجتماعي دانشگاه بويژه در بحث آتش سوزي اخير کوه خاييز پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام طواف نماينده ولي فقیه در دانشگاه، به اهميت محيط زيست و منابع طبيعي از ديدگاه اسلام و قرآن اشاره کرده و برای تحقق مشارکت عمومی در صیانت از محیط زیست افزودند باید همه افراد خود را در قبال محیط زیست مسئول بدانند تا روز به روز شاهد تقویت آن باشیم.

وی افزود: فعالیت‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی از سوی کارکنان حفاظت محیط زیست و رسانه‌ها به مردم در خصوص اهمیت همکاری برای تحقق اهداف محیط زیستی موضوع مهمی است که باید مسئولان مربوطه به آن عنایت ویژه داشته باشند و جلب مشارکت همگانی را مدنظر قرار دهند.

سپس دکتر سعيد ضيايي نژاد رئیس دانشکده منابع طبيعي، در سخناني ضمن تبريک هفته محيط زيست به نقش پر رنگ سمن ها در مهار آتش سوزي کوه خاييز پرداخته با اشاره به حضور و فعالیت تيمهاي تحقيقاتي دانشگاه از همان روز حادثه، به طرح ها و برنامه ها و نقش اجتماعي اعضا هيات علمي دانشگاه در جلوگيري از بروزچنين حوادث تلخي و نيز برآورد خسارات زيست محيطي آن پرداخت.

در ادامه توسط دکتر مددي و دکتر طالشي ازاعضای هيات علمي دانشکده منابع طبيعي گزارش کاملي بر اساس تصاوير ماهواره اي از روند و ميزان آتش سوزي کوه خاييز ارائه که مورد توجه حضار قرار گرفت.

آقايان عبودي، نماينده جمعيت فعالان محيط زيست بهبهان، سازگاري و عليزاده، نماينده سمن زيست محيطي آريو برزن در ادامه به بيان فعالیت ها و ديدگاه هاي خود پرداختند و خواستار تعامل بيشتر با جامعه دانشگاهي شدند.

در پايان مراسم از جمعيت فعالان محيط زيست و هيات کوهنوردي شهرستان به خاطر تلاشهاي بي دريغشان در مهار آتش سوزي کوه خاييز و نيز آقايان دکتر حميد طالشي و مهدي يغمايي به خاطر حضور داوطلبانه و پر رنگشان در اين امر خداپسندانه با اهدا لوح تقدير سپاسگزاري گردید.