چهارشنبه, 25 تير 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
كلنگ احداث سرای دانشجویی پسران با ظرفیت 150 نفر به زمین زده شد
آیین کلنگ زنی پروژه ساخت سرای دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور محمد طلا مظلومی نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی در محل احداث این سرای دانشجویی برگزار شد.

در بازدید نماینده مردم شهرستان بهبهان از دانشگاه وی پس از ادای احترام به شهید گمنام دانشگاه، کلنگ احداث سرای دانشجویی پسران را بر زمین زد و در ادامه از اقدامات و دستاوردهای این دانشگاه در حوزه کارآفرینی در مرکز جوار دانشگاهی بازدید کرده و سپس در جلسه هم اندیشی با هیأت رئیسه دانشگاه شرکت کرد.
در ابتدای این نشست که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه و با حضور نماینده مردم شهرستان و مهندس زمانی اصل فرماندار بهبهان و اعضاء هیأت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد، دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم، گزارشی کوتاه از وضعیت فعلی دانشگاه ارائه نمود.

وی افزود این دانشگاه ازجمله دانشگاه‌هایی بوده که با کمبود خوابگاه مواجه است و خوشحالیم که امروز با عنایت وزیر علوم به توسعه کیفی دانشگاه‌، کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی ساخت خوابگاه سوم پسران آغاز شده است .

رئیس دانشگاه در ادامه از دکتر شریعتی استاندار خوزستان، فرمانداران پیشین و مهندس کشت زر نماینده پیشین شهرستان و نیز آقای زمانی اصل فرماندار فعلی برای پیگیری و همکاری های صورت گرفته در جهت ارتقاء جایگاه و رفع مشکلات دانشگاه قدردانی نمود.

در ادامه حجت الاسلام طواف مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با تشکر از زحمات و تلاش های صورت گرفته به فعالیت های ثمر بخش دانشگاه در بخش های اشتغال و کارآفرینی در سال های اخیر اشاره کرده و خواستار توجه بیشتر برای حل مشکلات و کمبودهای دانشگاه شد.
سپس دکتر اصغری پری معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه، وضعیت شهرستان و دانشگاه و مسیر عبور از بحران ها و مشکلات چهار ساله گذشته و برنامه ریزی و نظام سازی فعالیت های صورت گرفته خصوصاً در بحث ساماندهی نیروها و اساتید را تشریح نمود.
ایشان با اعلام اینکه توسعه امکانات رفاهی دانشجویان از جمله صنعتی شدن سلف سرویس، ایجاد فضاهای ورزشی بمنظور پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و تجهیز و ساخت سراهای دانشجویی را مدیون توجه وزیر علوم و مدیران ارشد این وزارت هستیم، افزود: هم اکنون تعداد 526 نفر دختر در سه بلوک و 477 نفر پسر نیز در دو بلوک خوابگاهی سکونت دارند و سرای دانشجویی جدید نیز در زمینی با مساحت 716 متر مربع در 2 طبقه با زیربنای 1432 متر مربع شامل 18 اتاق و با ظرفیت 1۵۰ نفر در طی مدت ۱2 ماه در قالب تسهیلات و مشارکت صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه ساخته و به بهره برداری خواهد رسید که با تکمیل آن بخش عمده ای از نیاز دانشگاه جهت اسکان دانشجویان مرتفع خواهد شد.
وی همچنین ساخت سوله ورزشی چند منظوره، تکمیل پروژه های محوطه سازی، پیگیری ساخت استخر ورزشی و بازسازی خوابگاههای موجود را از پروژه های در دست اقدام این معاونت دانست.

دکتر اصغری پری کمبود بودجه دانشگاه و وجود نیروهای مازاد و غیر متخصص را از مشکلات این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد با تلاش و پیگیری نماینده و فرماندار شهرستان و نیز مساعدت های وزیر محترم علوم، موضوع کسری بودجه حل گردد.
محمد طلا مظلومی نیز پس از استماع سخنان اعضای هیات رئیسه دانشگاه با اعلام رضایت مندی و تشکر از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته، اقدامات انجام شده را قابل تحسین و غیر قابل انکار دانسته و عنوان نمود که طی بازدید انجام شده و با دیدن و شنیدن گزارش فعالیت ها، نگرش وی به دانشگاه تغییر کرد.

مظلومی در ادامه به نقش دانشگاهها در پیروزی انقلاب اسلامی و سپس جنگ تحمیلی اشاره کرده و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خواستار ورود دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به عرصه تولید علم و نقش آفرینی در رفع نیازهای صنایع شد.

وی با اعلام اینکه این دانشگاه سرمایه و نماد شهرستان است از آمادگی خود برای کمک به دانشگاه خبر داده و افزود در وزارتخانه، دستگاه های متولی کشوری و استانی تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و تنگناهای موجود بکار خواهد گرفت.
نماینده مردم بهبهان با اعلام اینکه در حد توان خود سعی در رفع مشکلات کارمندان این دانشگاه خواهم داشت، گفت: من با هیچ کس عقد اخوت نداشته و به هیچ عنوان حامی افراد بی نظم، تنبل و مخل نظم و آرامش این مجموعه نخواهم بود و در صورت مشاهده هر گونه اخلال در نظم، شخصاً نیز با وی برخورد خواهم نمود.
مهندس زمانی اصل فرماندار شهرستان نیز در سخنانی کوتاه، با اشاره به اینکه دانشگاه محور توسعه شهرستان و شاخص نگاه توسعه ای به منطقه می باشد، از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در مسیر صرفه جویی در هزینه ها خصوصاً در این دوران تحریم تقدیر و عنوان نمود که مثل گذشته با تمام وجود در کنار دانشگاه و برای رفع موانع توسعه دانشگاه تلاش خواهد کرد.
در پایان، آقای دکتر سید نژاد از حضور نماینده و فرماندار شهرستان در دانشگاه و همکاری های آنها در رفع مشکلات این دانشگاه قدردانی نمود.