پنج‌شنبه, 8 خرداد 1399 EN
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز قدس
دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه بمناسبت روز جهانی قدس متن پیامی منتشر کرد.

بمناسبت روز جهانی قدس دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه متن پیامی منتشر کرد .در این متن پیام آمده است:

روز قدس روز اسلام و روز حكومت اسلامى است (امام خمینی(ره))

روز قدس روز آزادي خواهي، ظلم ستيزي، وحدت و همدلي امت اسلامي است تا با خروش يكپارچه عليه ظلم و بيداد، پرچم عدالت خواهی را در جهان برافراشته و ظرفيت و توان خويش را به رخ زياده خواهان عالم بكشند.
انتخاب چنین روزی از سوی امام خمینی (ره) بیانگر اعتقاد راسخ و نگرشِ ایشان به اندیشه وحدت و انسجام امت اسلامی می باشد تا براي هميشه مسئله فلسطين در ياد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند و فراموش نكنند كه بيت المقدس پاره تن اسلام است.
در حقيقت روز قدس نماد وحدت جهان اسلام و نقطه عزت و كرامت آن است. با اين وصف، گراميداشت اين روز ماندگار ضرورتي ديني، عقلي و سياسي است.
امسال در حالي اين روز مبارك فرا مي‌رسد كه مردم ایران اسلامی درگیر بیماری کرونا هستند و در جهت حفظ سلامت همشهریان امسال در شهرستان راهپیمایی و تجمعی برگزار نمی شود ولی پرسنل،اساتید و دانشجویان  دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، ضمن ابراز خشم و انزجار خود از استکبار جهانی و حمایت از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم و مبارز فلسطین، بار دیگر پایبندی خود را به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و امام راحل عزیز ابراز داشته و با ولی امر مسلمین جهان، حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای تجدید پیمانی دیگر می نمایند.
باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه اله (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و  شاهد برپایی حکومت عدل الهی در سرتاسر گیتی باشیم، انشاءالله…
سید منصور سیدنژاد

5.5.8.0