چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
برگزاری كارگاه حقوقی پیشگیری و مقابله با تقلب در آثارعلمی
<p>کارگاه حقوقی پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.</p>
در این کارگاه آموزشی یک روزه که در سالن جلسات دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد دکتر نورمحمد نوروزی عضو اصلی و رئیس هیات بدوی تخلفات انتظامی اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص قوانین و مقررات موجود و نحوه مقابله و بررسی موارد تخلفات پژوهشی سخنرانی کرده و در ادامه فرایند های مربوط به نحوه تشکیل پرونده های تخلفات پژوهشی برای اعضای هیات علمی را تشریح کرد.
دکتر فاطمی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان نیز هدف از برگزاری این کارگاه را دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیات علمی و آشنایی آنها با جدید ترین قوانین و مقررات مربوطه به مقابله با تقلب در آثار علمی عنوان کرده و افزود خوشبختانه در راستای پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی وظایفی هم برای وزارت علوم و هم دانشگاه ها تعریف شده است که امیدواریم با اجرای این وظایف روند توسعه پژوهشی دانشگاه ها سرعت بیشتری به خود بگیرد.
در ادامه این کارگاه، حضار به نقد و بررسی و همفکری درباره اجرای قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی پرداختند و در پایان دکتر نوروزی پاسخگوی سئوالات حضار در خصوص مصادیق تخلفات پژوهشی شد.