چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
انعقاد تفاهم نامه همكاری با دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
تفاهم نامه همکاری در زمینه های علمی، پژوهشی، آموزشی و ساخت قطعات و تجهیزات پزشکی بین دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هدف توسعه همکاری های دو جانبه به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.
در این مراسم که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، حجة الاسلام طواف، دکتر ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر شاکری نژاد سرپرست دانشکده علوم پزشکی بهبهان و جمعی از مدیران آن دانشگاه برگزار شد، دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با اشاره به ظرفیتهای خوب این دانشگاه در بحث کارآفرینی و اختراعات و اقدامات صورت گرفته در مرکز جوار دانشگاهی، توانمندیهای دانشگاه در زمینه های علمی و تحقیقاتی و ساخت قطعات و اقلام فنی تجهیزات پزشکی مراکز درمانی را برشمرده و از امکان نیاز سنجی مشکلات و کمبودهای پزشکی استان و انجام تحلیل های آماری توسط تیم های تخصصی و گروههای آموزشی در دانشگاه خاتم الانبیاء خبر داده و افزود امضای این تفاهم نامه فرصت  مناسبی است که پتانسیل های خوب علمی که در بین فارغ التحصیلان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه وجود دارد را به سمت عملیاتی شدن پیش ببریم.
دکتر ابول نژادیان نیز با اعلام رضایت مندی از فعالیت های صورت گرفته در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در زمینه های کارآفرینی، توسعه مهارت آموزی و اشتغال پذیری دانشجویان، اظهار امیدواری کرد با توجه به بحث تحریم و موانع موجود در خرید تجهیزات پزشکی، این دانشگاه بتواند در حوزه صنایع پزشکی و شناسایی و رفع نیازهای مراکز پزشکی استان و کشور قدم های مثمر ثمری را بردارد.
توسعه همکاری های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی، همکاری در تأمین و ساخت اقلام و قطعات مورد نیاز تجهیزات پزشکی و مراکز درمانی استان با روش مهندسی معکوس، همکاری در راه اندازی مراکز توسعه و فرآوری فراورده های طبیعی، سنتی و گیاهان دارویی و همکاری در زمینه توسعه مرکز مهارت آموزی حرفه ای و کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان از جمله مفاد این تفاهم نامه بوده که به امضای طرفین رسیده است.
شایان ذکر است دکتر ابول نژادیان پس از امضا تفاهم نامه، با توجه به فاصله زیاد دانشگاه خاتم الانبیاء از سطح شهر و دوری از مراکز درمانی و موقعیت این دانشگاه در مسیر ورودی به شهرستان، مجوز ایجاد یک مرکز درمانی عمومی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان را صادر نموده و تأکید فرمودند که در صورت تأمین فضای مناسب برای راه اندازی درمانگاه، در زمینه تأمین پزشک و سایر اقلام مورد نیاز برای این درمانگاه همکاری لازم را با دانشگاه خاتم الانبیاء بعمل آورند.