شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
نشست مشترك با مدیر پژوهشكده آب و انرژی دانشگاه شهید چمران
نشست مشترک مدیران پژوهشکده آب و انرژی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با دانشگاه شهید چمران با هدف هم اندیشی اقدامات جاری و سیاست گذاری اهداف مشترک پژوهشکده های آب و انرژی در اهواز برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد دکتر اشرفی مدیر پژوهشکده آب و انرژی دانشگاه شهید چمران به بیان اقدامات انجام شده در پژوهشکده این دانشگاه پرداخته و ابراز امیدواری کرد هر دو پژوهشکده بتوانند با تعامل و همکاری مشترک معضلات پژوهشی و جاری سازمان آب و برق خوزستان را بصورت مشترک دنبال و رفع نمایند.

دکتر مرادی مدیر پژوهشکده آب و انرژی دانشگاه نیز به بیان اقدامات انجام شده در پژوهشکده و اهداف دانشگاه از راه اندازی پژوهشکده آب و انرژی پرداخت و آمادگی این دانشگاه برای شروع فعالیت های مشترک را اعلام کرد.

شایان ذکر است به منظور توسعه و انسجام هر چه بیشتر فعالیت‌های پژوهشی بین‌رشته‌ای در بخش صنعت آب و انرژی در دانشگاه و ایجاد بستر مناسب جهت تعامل همه جانبه و مؤثر با سایر دانشگاه‌ها، سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرائی و بخش‌های مختلف صنعتی در بعد منطقه‌ای و ملی با با همکاری و مساعدت سازمان آب و برق خوزستان و اعلام حمایت های مالی و معنوی این سازمان از  دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در دی ماه 1395 ، مجوز تاسیس پژوهشکده در شهریور 1396  از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ و این پژوهشکده به بهره برداری رسید.