يکشنبه, 6 بهمن 1398 EN
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۹
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی جان‌ باختن مسافران هواپیمای اوكراین
در پی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط هوایی اوکراین پس از پرواز از فرودگاه امام خمینی(ره) و درگذشت تعدادی ازهموطنان عزیرمان، دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان متن تسلیتی منتشر کرد. در این متن آمده است:

درگذشت جمعی از هموطنان، همشهریان عزیز بهبهانی و خصوصا دانش آموخته فرهیخته مرحومه غنیمت اژدری از فارغ التحصیلان رشته مرتع و آبخیزذاری دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه را به ملت عزیز ایران و خانواده‌ی داغدارآن عزیزان تسلیت و تعزیت عرض می گوئیم..
از درگاه خداوند متعال برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای خانواده‌های معززشان صبر جزیل مسئلت می‌نماییم.‌

5.5.6.0
    V5.5.6.0