يکشنبه, 6 بهمن 1398 EN
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
ادای دین دانشگاه به سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
همزمان با ورود پیکرسردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی به اهواز، دانشگاهیان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان نیز همگام با سیل پر شور مردم، خود را به مرکز استان رسانده و در مراسم تشییع پیکر این شهید والامقام و دیگر همرزمانش شرکت کردند.
  در این مراسم با شکوه که روز یکشنبه صبح در اهواز برگزار شد، جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به نمایندگی از دیگر همکاران خود همراه و همگام با خیل عظیم مردم ولایت مدار و قدرشناس استان شرکت کرده و  یاد و خاطره سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و با آرمانهای انقلاب و این شهید گرانقدر تجدید بیعت کردند.
دکتر سید نژاد ریاست دانشگاه و حجت الاسلام طواف معاونت استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در پیامی از حضور پرشور دانشگاهیان در این مراسم باشکوه تقدیر و تشکر کردند.

5.5.6.0
    V5.5.6.0