جمعه, 1 آذر 1398 EN
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
برگزاری جشنواره ایتاپ دانش آموزی محیط زیست
اولین جشنواره ایتاپ دانش آموزی با موضوع محیط زیست در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  برگزار شد.

به منظور شناسایی و توانمند سازی استعدادهای برتر دانش آموزان  اولین جشنواره ایتاپ دانش آموزی با موضوع محیط زیست توسط مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و با حمایت و مشارکت های پارک علم و فناوری خوزستان ،آموزش و پرورش بهبهان، سازمان پرورش استعدادهای درخشان خوزستان ، آکادمی علمی آموزشی علوم نوین و انجمن فعالان محیط زیست برگزار شد.

توران دستیار مدیر مرکز رشد دانشگاه  صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  در این باره گفت:300  دانش آموز به همراه دبیران و مدیران مدارس در این جشنواره شرکت داشتند که ۷۰ ایده در سامانه www.itapf.ir ثبت شده بود و ۵۵ دانش آموز خلاق و مستعد موفق به ارائه ایده های خود در حضور داوران شدند که در پایان به ۷ ایده برگزیده لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا شد.

وی افزود از بین مدارس شرکت کننده مدرسه متوسطه اول استعدادهای درخشان شهید بهشتی با بیشترین ایده به عنوان مدرسه برتر و آقای مصطفی فوادی دبیر مدرسه استعدادهای درخشان شهید ناصری با بیشترین دانش آموز دارای ایده به عنوان معلم برتر انتخاب شدند.

شایان ذکر است ایتاپ رویدادی است که به ایده پردازان فرصت می دهد تا با طرح ایده خود در جمع سایر شرکت کنندگان آن را سنجیده، تجزیه و تحلیل و تکمیل نمایند و در نهایت با حمایت پارک علم و فناوری خوزستان به مرحله تجاری سازی برسانند.‌

5.5.0.0
    V5.5.0.0