جمعه, 1 آذر 1398 EN
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
برگزاری جشن سلام
جشن سلام ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  با حضور مسئولین دانشگاه،دانشجویان جدیدالورود و دبیران تشکل ها، کانون ها و انجمن های علمی برگزار شد.
در این جشن که به همت انجمن اسلامی دانشجویی و با استقبال دانشجویان جدید الورود برگزار شد دکتر معتقد مدیریت دانشجویی دانشگاه در سخنانی کوتاه ضمن تشکر از اعضای انجمن اسلامی دانشجویی بابت برگزاری مراسم به مرکز توسعه مهارت و  کار آفرینی دانشگاه اشاره و خواستار حضور دانشجویان در این مرکز و آشنایی و یادگیری با مهارت های عرضه شده در این مرکز شدند.
در ادامه جشن  کلیپ هایی در معرفی فعالیت های گذشته فرهنگی صورت گرفته توسط انجمن اسلامی دانشجویی پخش شد و سپس محمد گودرزی، عضو شورای عالی تشکل های ایران و دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویی، ضمن آرزوی توفیق برای دانشجویان جدید الورود، در خصوص اصل آزادی بیان ایراد سخن نمود و از دانشجویان خواست که بدون ترس و واهمه در همه موارد عقاید خود را بیان کنند.
وی سپس مواردی درخصوص استقلال طلبی انجمن دانشجویی از احزاب سیاسی کشور مطرح کرده و نه قاطع ای نسبت به دخالت جنبش دانشجویی در بازی های احزاب اعلام کرد.
گودرزی ضمن اعلام گزارش فعالیت های تشکل در زمینه های مختلف خصوصا مشکلات صنفی، نتایج جلسات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویی با نماینده مجلس آقای کشت زر و مسئولان مربوطه را امید بخش عنوان کرد.
دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویی در انتها در خصوص فعالیت های تشکل ها و کانون های دانشگاه، مواردی را مطرح کرده و سپس در خصوص شرکت در فعالیت های سیاسی، فرهنگی و صنفی و تاسیس کانون موسیقی مطابق آیین نامه شورای انقلاب فرهنگی که مطالبه اساسی دانشجویان بوده تاکید نمود.
در ادامه مراسم با اجرای موسیقی، مسابقه ،شعر خوانی، قرعه کشی و پذیرایی از مدعوین مراسم پایان یافت.

5.5.0.0
    V5.5.0.0