چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۶
پیام تقدیر و تشكر از مسئولان برگزاری آزمون سراسری98
تقدیر و تشکر

با توجه به اهمیت برگزاری مطلوب آزمون سراسری و لزوم هماهنگی بین  نهادها و عوامل اجرایی مختلف اینک که به لطف خدا و با مدیریت مطلوب و  هماهنگی و همکاری مدیریت محترم دانشگاه و همکاران ساعی و تلاشگرمان در دانشگاه و  مجموعه های شهرستان این آزمون به نحو مطلوب برگزار گردید ضمن آرزوی موفقیت برای شرکت کنندگان محترم  برخود لازم می دانیم از کلیه عوامل و نهادهای مختلف از جمله فرماندار محترم و همکاران محترمشان، اعضای محترم شورای تامین، نیروهای امنیتی و انتظامی و راهور ناجا،  دستگاههای مختلف پشتیبانی و خدماتی به ویژه آب،برق، گاز،  مخابرات، شهرداری، آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر ، مدیریت محترم آموزش و پرورش و همکاران محترم و عوامل اجرایی ایشان  در حوزه های سطح شهرستان و اصحاب رسانه تشکر و قدردانی نماییم. بدیهی است باید تشکر ویژه خود را به مدیران و همکاران محترم سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه شهید چمران اهواز داشته باشیم،  که  بدون پشتیبانی این بزرگواران و همراهی و راهنمایی آنان برگزاری این آزمون امکان پذیر نبود. در پایان  امید است  خدمات اجتماعی دانشگاه  بتواند موجب رضایت  خداوند منان و مردم عزیز شهرستان بهبهان  و شرکت کنندگان  عزیز  باشد . انشاءالله.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان.