چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
دیدارفرمانده سپاه بهبهان با هیات رئیسه دانشگاه
به مناسبت دهه سرآمدی آموزش سرهنگ خیران پور فرمانده سپاه بهبهان از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید نمود.

سرهنگ خیران پور فرمانده سپاه بهبهان به همراه مسئول عقیدتی سیاسی سپاه با حضور در دانشگاه ضمن اهدای لوح سپاس، از فعالیت های فرهنگی و اسلامی دانشگاه در سطح شهرستان قدردانی کرد.

سرهنگ خیران  پور در این دیدار با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد مردمی است و تمام اقتدار خود را از اقشار مختلف بسیج  میداند که بر آ مده از همین مردم است.

وی افزود دشمنان مردم عزیز کشورمان ایران در صدد اختلاف افکنی هستند و به یاری خدا سیلی محکمی از همین مردم خواهند خورد.

دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه نیز ضمن خوش آمد گویی و قدردانی از حضور سرهنگ خیران پور و هیات همراه در دانشگاه گفت:هدف اصلی دشمنان کشور از بین بردن اتحاد، همدلی میان قومیت ها و فاصله انداختن مردم با نظام و به ویژه تفکرات سپاه پاسداران و بسیج است ولی امروز اساتید ،دانشجویان، نخبگان و اندیشمندان دانشگاهی همه یک دل در کنار سپاه و بسیج هستند.

در پایان این بازدید  سرهنگ خیران  پوربه همراه هیات رئیسه دانشگاه ضمن تشکر از دانشگاه به واسطه طرح های کارآفرینانه و پیشنهاد دانشگاه با عنوان مسجد کار ، از کارگاه پرورش و تولید زالودر دانشگاه بازدید به عمل آوردند.