عنوان : بازدید از مركز توسعه مهارت های پیشرفته و طرح جامع كارآفرینی دانشگاه
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
عنوان گروه خبري : روابط عمومی .

دکتر طالب زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد شوشتر و مهندس عسکری کیا رئیس مرکز فنی و حرفه ای شوشتر با همراهی مهندس پودنچی رئیس مرکز فنی و حرفه ای بهبهان، از دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان بازدید کردند.

این بازدید یک روزه با هدف آشنایی با پیشرفت های دانشگاه و جزییات برنامه جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان صورت گرفت.

دکترطالب زاده و مهندس عسکری کیا  در این بازدید از نزدیک در جریان پیشرفت های دانشگاه و جزییات برنامه جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان قرار گرفتند و از مرکز جوار دانشگاهی و کارگاه های آموزشی دانشگاه بازدید و در نشست با مسئولین مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

طالب زاده و عسکری کیا در این بازدید ضمن تحسین اقدامات انجام شده در زمینه های توسعه مهارت آموزی و اشتغال پذیری دانشجویان،جزییات اجرایی برنامه را از دکتر معتقد دریافت نمودند.

شایان ذکر است پس از رونمایی از طرح جامع کارآفرینی دانشگاه توسط دکتر غلامی در اسفندماه سال گذشته ،این طرح به عنوان پایلوت ملی کارآفرینی اعلام و به دیگر دانشگاه ها جهت اجرا معرفی شد. از سال گذشته تا کنون بازدید های مکرری جهت آشنایی با طرح و الگو برداری جهت اجرا در دیگر دانشگاه ها و سازمان ها از مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان صورت گرفته که از آن جمله می توان به بازدید مدیران دانشگاه شهید چمران،سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور،اعضای هیات امنای دانشگاه های خوزستان،مدیران کل استانی و مدیران و معاونان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت کار و امور اجتماعی و.....اشاره کرد.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان