چهارشنبه, 26 تير 1398 EN
     ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
برگزاری كارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی
با هدف گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و ارتقاء سطح دانش عمومی کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی با حضور پرسنل دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

شرکت کنندگان در این دوره سه روزه، آموزش‌های لازم برای تبین ضرورت و اهداف اقتصاد مقاومتی، افزایش سطح سواد و مهارت‌های اقتصادی، پاسخگویی به شبهات اقتصادی و تبین نقش اقشار گوناگون در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را فرا گرفتند.

دکتر حکمت مدرس این کارگاه در سه روز متوالی سه محور اصلی کارگاه  را برای شرکت کنندگان ارائه نمود. وی در روز اول به بررسی شاخص های اقتصادی ایران و جایگاه آن در جهان و مقایسه آن با دیگر کشورها پرداخت و در روز دوم به مفهموم اقتصاد مقاومتی و اصول اقتصاد مقاومتی و برنامه های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و در نهایت پیاده سازی و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و مشکلات پیش روی آن را در روز سوم به شرکت کنندگان در کارگاه ارائه نمود.

حکمت در جمع بندی نهایی کارگاه به پتانسیل و قابلیت های اقتصادی کشور و معیشت مردم ایران اشاره کرده و اظهار امیدواری کرد با پیگیری های جدی مباحث اقتصاد مقاومتی مسائل و مشکلات رفاهی مردم حل و فصل گردد.

شایان ذکر است در اواخر دهه هشتاد شمسی و خصوصا در سال 89، اقتصاد مقاومتی با درایت رهبر معظم انقلاب وارد ادبیات سیاسی و اقتصادی کشور شد و پس از آن در تمامی نامگذاریهای نوروزی معظم له جایگاه خاصی برای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی و الزامات آن اندیشیده شد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0