سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۷/۰۶
افزایش 100 درصدی پهنای باند اینترنت دانشگاه
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان از افزایش 100درصدی پهنای باند اینترنت دانشگاه خبر داد.
دکتر مرادی با اعلام افزایش 100درصدی پهنای باند ایترنت دانشگاه گفت: با توجه به نیاز این مجموعه آموزشی و تلاش مسئولان، زیر ساختهای مربوط به اینترنت پرسرعت و فیبرنوری در سالهای گذشته به بهره برداری رسیده بود و از این رو با ایجاد بستر مناسب برای رشد و پیشرفت دانشگاه ،بالاخره با پیگیری‌های صورت گرفته پهنای باند اینترنت دانشگاه از اول مهر ماه 100 درصد افزایش پیدا کرد.
دکتر مرادی افزود: با وجود اینکه دانشگاه خاتم الانبیاء یک دانشگاه تازه تاسیس محسوب می‌شود؛ اما در حوزه‌های مختلف سعی کرده ایم بستر لازم برای تسریع رشد علمی فراهم شود،علاوه بر این قرارداد جدیدی برای تامین اینترنت خوابگاهها بصورت بی سیم با یک شرکت خصوصی منعقد شده است که با نصب تجهیزات لازم ارایه خدمات اینترنتی بصورت بی سیم به دانشجویان در تمامی خوابگاهها از اول مهرماه شروع شده است.
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه گفت:همچنین سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات امنیتی (فایروال) برای مقابله با تهدیدات سایبری با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان در شهریور 97 نصب و راه اندازی شده که با تمرکز بر روی شبکه و اتصال اینترنت، تسهیلات لازم در جهت عدم دستیابی کاربران غیرمجاز به شبکه و یا کامپیوتر را ارائه مینماید و با نصب فایروال یکی از جدی ترین مشکلات واحد انفورماتیک دانشگاه برطرف شد.
دکتر مرادی همچنین در خصوص اقدامات انجام‌شده برای رفع مشکل پوشش اینترنت اپراتور همراه اول در دانشگاه، اظهار داشت: قراردادی در این خصوص با شرکت مخابرات منعقد شده است و بزودی با نصب تجهیزات لازم، ارایه خدمات دیتا توسط اپراتور همراه اول بهتر خواهد شد.