رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
عنوان گروه خبري :

بسمه تعالی

اطلاع رسانی ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد سال 1398 دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان

ضمن عرض تبریک مجدد، به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد سال 1398 می رساند، ثبت نام پذیرفته شدگان طی دو مرحله به شرح زیر صورت می پذیرد. قابل ذکر است انجام هر دو مرحله برای پذیرفته شدگان الزامی است.

مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) که از روز دوشنبه مورخ 1398/9/11 لغایت چهارشنبه 1398/9/20 توسط دانشجو انجام می­پذیرد.

مرحله دوم: پذیرفته شدگان می توانند حداکثر تا تاریخ 1398/9/20 پس از انجام ثبت نام اینترنتی با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

تذکر: ارائه فرم تسویه حساب در هنگام ثبت نام حضوری برای پذیرفته شدگانی که در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 در دانشگاه دیگری ثبت نام نموده اند، الزامی می باشد.

جهت دریافت فایل­های راهنما بروی لینک­های زیر کلیک نمایید.

بخش آموزشی:

دستور العمل و مدارک مورد نیاز ثبت نام