رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource

بمناسبت روز جهانی قدس دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه متن پیامی منتشر کرد .در این متن پیام آمده است:

روز قدس روز اسلام و روز حكومت اسلامى است (امام خمینی(ره))

روز قدس روز آزادي خواهي، ظلم ستيزي، وحدت و همدلي امت اسلامي است تا با خروش يكپارچه عليه ظلم و بيداد، پرچم عدالت خواهی را در جهان برافراشته و ظرفيت و توان خويش را به رخ زياده خواهان عالم بكشند.
انتخاب چنین روزی از سوی امام خمینی (ره) بیانگر اعتقاد راسخ و نگرشِ ایشان به اندیشه وحدت و انسجام امت اسلامی می باشد تا براي هميشه مسئله فلسطين در ياد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند و فراموش نكنند كه بيت المقدس پاره تن اسلام است.
در حقيقت روز قدس نماد وحدت جهان اسلام و نقطه عزت و كرامت آن است. با اين وصف، گراميداشت اين روز ماندگار ضرورتي ديني، عقلي و سياسي است.
امسال در حالي اين روز مبارك فرا مي‌رسد كه مردم ایران اسلامی درگیر بیماری کرونا هستند و در جهت حفظ سلامت همشهریان امسال در شهرستان راهپیمایی و تجمعی برگزار نمی شود ولی پرسنل،اساتید و دانشجویان  دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، ضمن ابراز خشم و انزجار خود از استکبار جهانی و حمایت از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم و مبارز فلسطین، بار دیگر پایبندی خود را به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و امام راحل عزیز ابراز داشته و با ولی امر مسلمین جهان، حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای تجدید پیمانی دیگر می نمایند.
باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه اله (عج) و رهنمودهای مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و  شاهد برپایی حکومت عدل الهی در سرتاسر گیتی باشیم، انشاءالله…
سید منصور سیدنژاد

تعداد بازدید : 1