رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
نخستین جشنواره بومی و محلی فرهنگ اقوام با هدف ایجاد اتحاد ملی، انسجام قومی،ایجاد هیجان، نشاط و شادابی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان اجرا شد.

به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه براي نخستين بار جشنواره بازي ها، لباس ها، غذاهاي بومي محلي با مشاركت بیش از1000 تن از دانشجويان دانشگاه افتتاح و تا 13 آذر ادامه خواهد داشت.

دکتر میری مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد فضای شادابی و نشاط در دانشگاه و آشنایی دانشجویان و زنده نگاه داشتن آداب و رسوم بومی و محلی در بین جوانان خواند که ریشه در فرهنگ و آداب و سنن هر منطقه دارد و افزود یکی از راه های حفظ این فرهنگ پربار، اجرای جشنواره های محلی توسط دانشجویان است که اگر دانشجو در بطن اجرا و معرفی قرار گیرد، علاوه بر تقویت اعتماد به نفس،خود تبدیل به سفیری فرهنگی خواهد شدو این تقویت فرهنگ بومی و ملی خود عامل بازدارنده ای در مقابل فرهنگ های مهاجم می باشد.

ساسان میری دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه نیز با اشاره به اینکه ورزش‌ها، لباس ها و حتي غذاهاي بومي و محلي، ريشه در فرهنگ هر منطقه دارد و با آداب و رسوم آن خطه آميخته است افزود بازي‌هاي بومي، قبيله‌اي، محلي و سنتي ايراني علاوه بر بار فرهنگي، از جذابيت و تنوع بالايي نيز برخوردار هستند،اما شاهد هستيم كه به مرور زمان علاوه بر بازي ها، غذاها و حتي لباس هاي سنتي و محلي نیز در حال فراموشي هستند و  برگزاري چنين جشنواره هايي باعث آشنايي بهتر و بيشتر جوانان ما با اين فرهنگ و آداب و رسوم مي شود.

دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه ادامه داد: در این جشنواره بیش از 1000 نفر از دانشجویان دختر و پسر در بازی های بومی محلی به هنر نمایی پرداختند که اجرای موسیقی و آواز محلی توسط دانشجویان هنرمند از دیگر برنامه های اجرا شده در این جشنواره با هدف معرفی ساز و آواز بومی و محلی اقوام بود که با استقبال دانشجویان برگزار شد.

شایان ذکر است در این جشنواره اقوام مختلف با برپایی غرفه های محلی غذاهای سنتی و صنایع دستی ایل خود را به معرض نمایش گذاشتند .

تعداد بازدید : 1