رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
در راستای معرفی زوایای پیدا و پنهان تحولات اخیر منطقه و اغتشاشات آبان ماه کشور ،کارگاه روشنگری به همت بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
در این کارگاه دو ساعته سرهنگ پاسدار دکتر توفیقی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بهبهان به تحولات اخیر منطقه خاورمیانه اشاره کرده و تنها راه برون رفت از مشکلات کشور را حرکت جهادی مردم و مسئولین و تبعیت کامل از مقام معظم رهبری عنوان کرد.
توفیقی  به تجربه بالا و اشراف کامل رهبری نسبت به امور اجرایی کشور اشاره کرده و داشتن امید و انگیزه برای آینده کشور را در گرو داشتن مجلسی قوی و انقلابی عنوان کرده و افزود مسئولین نیز باید واقعا خادم و خدمتگزار مردم باشند تا مشکلات کشور حل شود.
وی با مرور ماجرای حضور مستشاران آمریکایی و اروپایی در کشور و کارشکنی استعمارگران در ملی کردن صنعت نفت پیش از انقلاب اسلامی به توطئه های بیشمار غرب علیه جمهوری اسلامی اشاره کرده و پیشرفت های کشور خصوصا توان بالا در تاسیسات هسته ای،سلول های بنیادی و صنایع دفاعی را ستود و عنوان کرد همین تفکر می تواند سایر صنایع کشور را رشد دهد.

تعداد بازدید : 1