رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource

بمناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس همایش "ما پیروزیم" در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
 در این مراسم که با همکاری حوزه مقاومت بسیج کارمندی شهرستان و با همت پایگاه بسیج کارکنان ودفتر بسیج اساتید دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد،حاج آقا ناصری امام جمعه ،حاج آقا طواف امام جمعه موقت ،دکتر سید نژاد رئیس دانشگاه، ذبیح اله بهرامی فرمانده بسیج کارمندی شهرستان،دکتر میری و مهندس قاسمی فرماندهان بسیج اساتید و کارمندی دانشگاه ،اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.
حجت الاسلام ناصری امام جمعه  شهرستان در سخنان خود  ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس بیان کردند:جوانان انقلابی ما در دوران هشت سال دفاع مقدس با دست خالی و تنها با خون خود ، تقوا و ایمان خالص توانستند در مقابل ابرقدرت های شرق و غرب پایداری و از ایران اسلامی دفاع کنند.
حجت الاسلام ناصری در ادامه افزود پیام انقلاب اسلامی وهشت سال جنگ تحمیلی به  مردم مظلوم دنیا این بود که می توان با مقاومت و پایداری  بر هر ظلمی پیروز شد و ما در هشت سال دفاع مقدس توانستیم با دو عامل حقانیت و مظلومیت آن را به اثبات رسانیم.
امام جمعه  شهرستان با اشاره به مظلومیت مردم مسلمان یمن در برابر تجاوز ائتلاف کشورهای عربی افزودند مگر مردم یمن چه گناهی کرده اند که باید اینقدر مورد ظلم و ستم قرار گیرند. وی در پایان گفت ما آماده ایم گام دوم انقلاب اسلامی مان را محکمتر از چهل سال گذشته برداریم و پیروزی های بیشتری نصیب جبهه مقاومت خواهد شد.
در ادامه برنامه جناب آقای ژاله دهدشت رزمنده و جانباز شیمیایی هشت سال دفاع مقدس  با اشاره به فاجعه حمله شیمیایی به گردان فجر بهبهان به بیان خاطراتی از  دوران جنگ تحمیلی پرداخت.مراسم  با اشعار حماسی و مداحی کربلایی ایمان  سحرخیز شاعر دفاع مقدس به پایان رسید.

تعداد بازدید : 1