رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource

همزمان با اولین روز از ثبت نام دانشجویان ورودی جدید، ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه  با حضور در محل  ثبت نام از چگونگی مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید به عمل آوردند.

دکتر سید نژاد در این بازدید ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان جدید الورود  آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند. ایشان ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت نام، با مسئولین ثبت نام در رابطه با نحوه ثبت نام گفتگو کرده و با چند نفر از پذیرفته شدگان و خانواده هایشان در خصوص رضایت مندی آنها در مورد ثبت نام و رفع مشکل آنها از نزدیک به صحبت پرداختند.

گفتنی است از صبح دو شنبه ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی آغاز تا سوم  مهرماه ادامه خواهد یافت. ثبت نام پذیرفته شدگان هر روز از ساعت 7:30 آغاز و تا ساعت 18 ادامه یافته و طی دو روزآینده نیز ادامه خواهد داشت .

قابل ذکر است در طی مدت ثبت نام ،امکانات و تسهیلات مناسبی جهت رفاه حال دانشجویان و خانواده های گرامی آنها فراهم آمده تا استفاده هر چه بهتری از زمان انتظار بدست آید.

از امکانات مهیا شده می توان به برپایی نمایشگاه کتاب ،ایجاد فضای استراحت مناسب،اهدای بسته های فرهنگی و اهدای بسته های پذیرایی و در نهایت نمایش فیلم برای خانواده ها اشاره نمود.

شایان ذکر است امکان  استفاده از خوابگاه ها برای دانشجویان و خانواده هایشان در مدت زمان ثبت نام نیز مهیا شده است.

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان امسال  50 دانشجو در دوره های کارشناسی ارشد و 320 دانشجو در دوره های کارشناسی با آزمون  پذیرش دارد و  ثبت نام از دانشجویان بدون آزمون از نیمه دوم مهرماه  آغاز می گردد.

تعداد بازدید : 1