رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
🔵دكتر سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به مناسبت آغاز سال تحصيلي 99-98 پيام تبريكي خطاب به جامعه دانشگاهی و دانشجویان صادر نمود. متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسمه تعالی
تقارن مبارک مطلع مهر با ماه سالار شهیدان و هفته دفاع مقدس که یادآور خلق حماسه بزرگمردانی از قبیل معلمان و شاگردان مکتب ایثار و شهادت است با تجدید میثاقی مجدد با آرمان های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و پاسداشت ارزش‌های باشکوه انقلاب اسلامی، تلاش می‌کنیم تا آرمان های بلند انقلاب اسلامی را با همکاری و همیاری شما جامعه دانشگاهی در محیط مقدس علم و دانش محقق سازیم.
آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پرمهر علم و فرهنگ ، به ویژه دانشجویان جدیدالورود که برای نخستین‌بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده‌اند  صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال موفقیت، بهروزی و سعادت را آرزومندم.
امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید با تلاش، کوشش و انگیزه والای دانش طلبی، در جهت ارتقای سطح علمی و تحقق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی، گام های مؤثری برداریم.

سید منصور سید نژاد
رییس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان