رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource

صبح امروز وهمزمان با سراسر کشور، آزمون سراسری  ۹۸ در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
این آزمون نخستین آزمون سراسری کنکور است که با حمایت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری توسط سازمان سنجش در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار می شود.در آزمون سراسری کنکور امسال در شهرستان بهبهان 4399 نفر داوطلب دختر و پسر به رقابت می پردازند.
دکتر معتقد نماینده تام الاختیار دانشگاه در امور آزمون های سازمان سنجش گفت: در آزمون امسال شهرستان بهبهان  4399 نفر داوطلب با هم به رقابت می پردازند که از این تعداد  1726 نفر پسر و 2673نفر دختر می باشند . از این تعداد داوطلب 2845 نفر در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و 1554 نفر در 10 حوزه دیگر توسط اداره آموزش و پرورش شهرستان به رقابت می پردازند.
دکتر معتقد با اعلام اینکه تا پیش از این کنکور سراسری توسط اداره آموزش و پرورش برگزار می شد افزود پس از برگزاری شایسته چهار آزمون پیشین ؛ دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان پیگیر دریافت مجوز های برگزاری کلیه آزمون های سازمان سنجش همچون آزمون های نظام مهندسی و قوه قضائیه،زبان و... در شهرستان می باشد و این مهم باعث کمک به اقتصاد شهرستان و حذف مخاطرات سفرو هزینه های داوطلبان به مرکز استان شده است.
نماینده تام الاختیار دانشگاه در امور آزمون های سازمان سنجش افزود: خوشحالیم‌که با تلاش همه عوامل برگزاری ،شرایط خوبی مهیا شده است و جا دارد از نماینده شهرستان ،فرماندار،اداره آموزش و پرورش،دانشگاه های آزاد،پیام نور،فرهنگیان،نیروهای انتظامی،پلیس راهور،شهرداری،اورژانس،آتش نشانی،ادارات آب و برق و کلیه دستگاه های اجرایی در برگزاری این آزمون تشکر و سپاسگزاری نمود.
شایان ذکر است با پیگیری های ریاست دانشگاه و همکاری و پشتیبانی فرماندار و نماینده شهرستان بهبهان و در راستای ماموریت  های منطقه ای دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و تسهیل کار برای داوطلبان شرق استان خوزستان و شهرهای همجوار از تیرماه سال گذشته تا کنون کلیه آزمون های سازمان سنجش و  آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی در شهرستان  برگزار می شود.

تعداد بازدید : 1