رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
صبح امروز وهمزمان با سراسر کشور، برای اولین بار آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در بهبهان برگزار شد.

این آزمون نخستین آزمون کارشناسی ارشد است که با حمایت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری توسط سازمان سنجش در شهرستان بهبهان و در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء برگزار می شود.

در آزمون امروز و فردا که در این دانشگاه برگزار می شود جمعا 1621 نفر آقا و 1322 نفر به رقابت می پردازند.

شایان ذکر است با پیگیری های ریاست دانشگاه و همکاری و پشتیبانی فرماندار و نماینده شهرستان بهبهان و در راستای ماموریت  های منطقه ای دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و تسهیل کار برای داوطلبان شرق استان خوزستان و شهرهای همجوار از تیرماه سال گذشته تا کنون کلیه آزمون های سازمان سنجش و  کلیه آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی در شهرستان  برگزار می شود.

تعداد بازدید : 1