رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان از افزایش 30 درصدی پهنای باند اینترنت دانشگاه خبر داد.
دکتر مرادی با اعلام افزایش 30 درصدی پهنای باند اینترنت دانشگاه گفت: با توجه به نیاز این مجموعه آموزشی، پهنای باند اینترنت دانشگاه از اول مهر ماه سال گذشته  100 درصد افزایش پیدا کرده بود و با توجه به انتخاب دانشگاه به عنوان پایلوت در اجرای طرح جامع کارآفرینی و نظر به اینکه کسب و کارهای کارآفرینی در حوزه IT از اهمیت زیادی برخوردار است، تقویت زیرساخت شبکه دانشگاه و افزایش پهنای باند جهت ایجاد بستر مناسب برای اجرای طرح های کارآفرینی در دستور کار قرار گرفت.
از این رو از اوایل اردیبهشت 98 با حمایت مسئولین دانشگاه پهنای باند دانشگاه 30 درصد دیگر افزایش پیدا کرد. وی افزود در واقع پهنای باند دانشگاه در یک سال گذشته از 30 به 80 مگا بیت بر ثانیه رسیده است.
 مرادی افزایش تعداد کاربران شبکه دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان به خصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی، فراهم شدن امکان اتصال لپ تاپ و تلفن همراه دانشجویان به شبکه دانشگاه، توسعه شبکه کابلی و بی سیم دانشگاه، راه اندازی شبکه بی سیم در تمامی دانشکده ها ، افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی و فناور دانشگاه و نیاز روزافزون پژوهشگران و محققان دانشگاه جهت دسترسی به منابع الکترونیکی علمی و پژوهشی را از جمله  مواردی ذکر کرد که با تقویت زیرساخت شبکه دانشگاه و افزایش پهنای باند خدمات مطلوب تری را دریافت خواهند کرد.

تعداد بازدید : 1