رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
همزمان با سراسر کشور، ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان برگزار شد.

ششمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی با هدف تسهیل کار برای داوطلبان شرق استان خوزستان و شهرهای همجوار نخستین بار است که در شهرستان بهبهان برگزار می شود.

در این آزمون تعداد 431نفرداوطلب خانم و441 نفرداوطلب آقا شرکت داشتند.

شایان ذکر است با پیگیری های ریاست دانشگاه و همکاری و پشتیبانی فرماندار و نماینده شهرستان بهبهان و در راستای ماموریت  های منطقه ای دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و تسهیل کار برای داوطلبان شرق استان خوزستان و شهرهای همجوار برای اولین بار آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی در این دانشگاه برگزار شد.

در این راستا بر اساس تفاهم نامه فی مابین دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و سازمان جهاد دانشگاهی استان خوزستان ،از این به بعد کلیه آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی در این دانشگاه برگزار می گردد.

تعداد بازدید : 1