رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۷
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
دومین جلسه هماهنگی نخستین سالگرد تدفین شهید گمنام  مدفون در دانشگاه برگزار شد.

دومین جلسه هماهنگی برگزاری مراسم یکمین سالگرد شهید گمنام دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور دکتر میری مدیر فرهنگی ومسئول بسیج اساتید دانشگاه، ساعد معاون فرماندار،سرهنگ میر مقدم جانشین فرمانده نیروی انتظامی شهرستان،قاسمی  و بابائی مسئولین بسیج کارکنان و دانشجویی و میرطالبی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه در سالن حوزه ریاست دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.

دکتر میری در ابتدای جلسه  ضمن عرض تسلیت به مناسبت  ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان و حادثه روز 31شهریور اهواز  گفت : هر چه داریم از برکت خون شهداست و عزت و عظمت و اقتدار نظام اسلامی مرهون فداکاری آن هاست که از جان و مال خودشان گذشتند و امنیت و صلابت را برای ما به ارمغان آوردند.وی با اشاره به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب که زنده نگه داشتن یاد و نام و خاطره شهدا کمتر از خود شهادت نیست، یادآور شد: کمترین کاری که در قبال جانفشانی های شهدا می توانیم انجام دهیم برگزاری یادواره های شهداست که موجب تقویت و ترویج فرهنگ ایثارو روحیه شهادت طلبی در جامعه اسلامی می شود.

مهندس ساعد معاون فرماندار نیز با اظهار تاسف از عدم حضور مدیران دعوت شده در این جلسه هماهنگی، بر برگزاری باشکوه این مراسم تاکید کرده و افزود باید با حضور حداکثری دین خود به شهدا را ادا کنیم.وی انتقال فرهنگ ایثار و شهادت را بهترین نوع ترویج فرهنگ اسلامی عنوان کرد.

سرهنگ میر مقدم جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان نیز با اعلام آمادگی تامین امنیت مراسم تا قبل از ورود به دانشگاه بر همکاری همه نهادها در باشکوه برگزار شدن مراسم تاکید نمود.سپس آقایان قاسمی ، بابائی،مومنی و میرطالبی برنامه های پیشنهادی و تاریخ های مد نظر را اعلام که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و لزوم استفاده از ظرفیت دیگرنهادهای شهرستان و دعوت از سخنرانان و مداحان مطرح مورد تایید قرار گرفت و مقرر گردید مراسم سالگرد شهید گمنام روز دوشنبه 14 آبان با حضور مسئولان لشکری و کشوری ، مردم خداجو و مومن شهرستان و دانشجویان انقلابی  بر مزار شهید برگزار گردد ومسئولیت اجرای برنامه ها بر عهده بسیج دانشجویی دانشگاه باشد.

شایان ذکر است از سال گذشته دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان مفتخر به میزبانی دائمی از شهید گمنام 17 ساله ای  شد ه که در عملیات کربلای چهار به شهادت رسیده و در تفحص منطقه ام الرصاص پیدا شده بود.

تعداد بازدید : 1