رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۷/۰۳/۳۰
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
در راستای گسترش ارتباط دانشگاه و صنعت، با برنامه ریزی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جلسه بررسی راهکارهای همکاری دانشگاه و نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان با حضور مهندس پورانیان مدیر این نیروگاه و مهندس جمالی معاونت مهندسی نیروگاه در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار گردید.
در ابتدای  این جلسه دکتر فاطمی معاون آموزشی دانشگاه وضعیت آموزش دانشگاه و تعداد دانشکده ها و گروههای فعال دانشگاه را بیان و دوره های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دایر در دانشگاه را معرفی نمودند.
در ادامه دکتر صالحی ویسی مدیر حوزه ریاست دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه در حوزه  کارآفرینی فعالیت های زیادی انجام داده است توانمندی دانشگاه برای برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز نیروگاه سیکل ترکیبی را مطرح کردند .
سپس دکتر صفدریان مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه تعداد تفاهم نامه های منعقده با صنایع و همچنین تعداد قراردادهای مستخرج از این تفاهم نامه ها را مطرح کرده و افزود دانشگاه در تمام زمینه هایی که دارای کادر هیات علمی است تمایل به همکاری با نیروگاه سیکل ترکیبی است .
پس از آن نمایندگان دانشکده ها به بیان توانمندی هر دانشکده پرداخته و در ادامه بازیدی از آزمایشگاههای جوار دانشگاهی و دانشکده ها صورت گرفت.

تعداد بازدید : 1