رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۶
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource

توديع و معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با حضور اعضاي هيات رئیسه دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد دکتر سید نژاد ضمن خوش آمد گویی به حضار بر ایجاد زمینه های لازم جهت ارتقاء کیفی و کمی حوزه آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید نمود و ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای دو ساله دکتر فرجی ،دکتر فاطمی را گزینه ای مناسب بعنوان سرپرست حوزه معاونت آموزشی دانشگاه  اعلام و اظهار امیدواری کرد اعضای هیات علمی با ایشان نیز همکاری لازم را بنمایند.
دکتر سید نژاد سپس حکم دکتر اسماعیل فاطمی به ایشان تقدیم و برای وی آرزوی موفقیت نمودند. در قسمتی از حکم دکتر فاطمی آمده است:انتظار می رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیات علمی دانشگاه و با استفاده از تمامی ظرفیت ها، وظایف سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه را بر پایه قوانین،سیاست ها و برنامه های تعیین شده به انجام رسانید.
در پايان جلسه با اهداء لوح تقدیر از دکتر فرجی تقدير به عمل آمد.در قسمتی از متن لوح دکتر فرجی آمده است:اینک در پایان دوره مسئولیت جنابعالی ،عزم و همت والای شما که با برنامه ریزی ،سازماندهی و هدایت لازم در اجرای امور گامهای موثری برداشته اید را ارج نهاده و صمیمانه از جناب عالی سپاسگزاری می نمایم .
 شایان ذکر است دکتر فاطمی  عضو هیات علمی دانشگاه و استادیار گروه آموزشی برق و الکترونیک می باشد.

تعداد بازدید : 1