رو عنوان : PreTitle
 ۱۳۹۷/۰۲/۳۱
عنوان گروه خبري :
منبع خبر : NewsSource
با راه اندازی سامانه ثبت درخواست غیرحضوری و ارسال پستی مدارک تحصیلی، دانش آموختگان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) بهبهان در هرنقطه ازکشور بدون مراجعه حضوری، مدارک تحصیلی خود را دریافت می کنند.
رونمایی و راه اندازی این سامانه که جزو برنامه های دهه سرآمدی آموزش سال 1397دانشگاه بوده با حضور آقای دکتر سید نژاد ریاست دانشگاه، دکتر فرجی معاونت آموزشی و پژوهشی، دکتر اصغری پری معاونت اداری ، مالی و مدیریت منابع و هیات همراه انجام گرفت.
در این طرح که بیش از سه ماه از مرحله طراحی تا مرحله ی اجرا به طول انجامیده است، از دیدگاه کرامت انسانی جهت تکریم ارباب رجوع و رفاه دانش‌آموختگان تمهیدات لازم در نظر گرفته شده تا دانشجویان بتوانند بدون مراجعه حضوری به دانشگاه از هر نقطه ی کشوردرخواست نوع مدرک مورد نظر خود را به صورت اینترنتی با مراجعه به سایت دانشگاه از طریق سامانه گلستان ارسال کرده و پس از اتمام مراحل اداری، مدرک خود را توسط پست ویژه درب منزل دریافت نمایند.
دکتر محمد فرجی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه از جمله فواید این طرح را حرکت در جهت اهداف دولت الکترونیک، حذف مسافرت‌های بین شهری، حذف خطرات جانی مسافرت‌ها، صرفه‌جویی در هزینه سفرها و اقامت، عدم نیاز به مرخصی از محل کار برای سفر به دانشگاه، حذف استرس‌های روحی و روانی و کوتاه شدن زمان صدور و مهلت دریافت مدرک دانستند.
وی افزود متقاضیان پس از ثبت اینترنتی درخواست و بعد از گذشت 14 روز کاری از تاریخ درخواست، می توانند از روند، موقعیت و  نتیجه بررسی تقاضای مدرک مطلع شده و در صورت عدم نقص پرونده، متقاضی باید هزینه‌ پستی اعلام شده را به صورت اینترنتی (با کارت شتاب) پرداخت نماید. در انتها کلیه مدارک تحصیلی مورد تقاضا  پس از گذراندن مراحل نهایی، باهمکاری ادره پست به آدرس شخص متقاضی ارسال می گردد.
دانش آموختگان دانشگاه به منظور استفاده از این تسهیلات می توانند به راهنمای استفاده از سامانه درخواست غیرحضوری  وصدور مدارک فارغ التحصیلی در وب سایت دانشگاه  به آدرس www.bkatu.ac.ir  مراجعه نمایند.

تعداد بازدید : 1