شنبه, 23 آذر 1398 EN
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۵
برگزاری كارگاه آموزشی آسیب شناسی خانواده
در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی به خصوص طلاق، اعتیاد و موادمخدر اولین جلسه از سلسه کارگاه های آموزشی آشنایی با سبک زندگی اسلامی با موضوع آسیب شناسی خانواده برگزار شد.
با مشارکت بسیج کارکنان و مدیریت فرهنگی دانشگاه ،کارگاه آموزشی آشنایی با سبک زندگی اسلامی  با هدف آگاهی پرسنل و اساتید دانشگاه به مسائل و مشکلات خانواده ها ،نحوه مداخله در بحرانهای اجتماعی و خانوادگی وارتقای کیفیت زندگی در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با سخنرانی حجت الاسلام طواف مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و با استقبال پرسنل و اساتید این دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی برگزار شد که سخنران با اشاره به مشکلات موجود در خانواده ها،راهکارهایی در مسائل خانواده ها همچون آموزش تربیت فرزند و مهارتهای فرزند پروری،عوامل کاهش ازدواج و افزایش طلاق در شهر و کشور،ارتباط موثر در خانواده و آموزش تسهیل گری ازدواج،خود مدیریتی بحران و مدیریت آن،افزایش مشارکت ها در خانواده ،مداخلات روانی و اجتماعی ارائه داد که مورد بحث و گفتگوی حضار و سخنران قرار گرفت.
شایان ذکر است برای افراد حاضر در این کارگاه آموزشی گواهی حضور صادر می گردد.

5.5.0.0
    V5.5.0.0