چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۲/۲۵
نشست مشترك مدیر عامل گاز بیدبلند با دانشگاه
نشست مشترک مدیر عامل پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس با هیات رئیسه دانشگاه با حضور فرماندار، تیم کاری مدیر عامل شرکت وجمعی ازمسئولین شهرستان در سالن جلسات ریاست برگزار شد.
نشست مشترک مدیر عامل پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس با هیات رئیسه دانشگاه با حضور فرماندار، تیم کاری مدیر عامل شرکت  وجمعی ازمسئولین شهرستان در سالن جلسات ریاست برگزار شد.
دکتر سید نژاد  رئیس دانشگاه در ابتدای نشست ضمن معرفی دانشگاه،به معرفی شرایط دانشگاهای امروز  برای کمک به جامعه ونسل نو جامعه  محور دانشگاه ها پرداخت و سپس به تلاش های انجام شد در این دانشگاه  که به عنوان دانشگاه کار آفرین و الگوی ملی در مهارت آموزی و کار آفرینی مبدل شده اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد بتوان با تعامل و همکاری با صنایع منطقه نقش اجتماعی و ماموریت دانشگاه به عنوان عنصر تاثیر گذار در توسعه کار آفرینی شهرستان ایفا شود.
در ادامه مهندس امین نژاد از تلاش های صورت گرفته در پالایشگاه و اهمیت فنی پروژه و تاکید بر دقت در انجام امور به نحو احسن اشاره از توسعه همکاری های بین بخش ها استقبال کرده و افزود در شرایط موجود تلاش ما بر اتمام  به موقع پروژه است که در دو ماهه اول سال بعدی به بهره برداری میرسد و بسیاری از بخش های شرکت کننده که نزدیک به 7000 نفر هستند کاهش یافته ونیروهای تخصصی و بهره برداری شرکت کار خود را شروع خواهند کرد.
به اهمیت جذب نیروی متخصص و بومی اشاره و اعلام کرد دراین خصوص قرار است طی آزمونی نیروهای مورد نیاز شرکت تامین شود. این آزمون استخدامی در دو حوزه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و دانشگاه صنعتی امیر کبیر به صورت همزمان برگزار خواهد شد  و ضمنا شرکت مبلغ قابل توجهی جهت انجام فعالیتهای اجتماعی درمنطقه تخصیص داده است.
در ادامه نشست مصوب گردید هیاتی مرکب از نماینده شرکت ، نماینده دانشگاه ونماینده فرماندار بر اجرای مصوبات گام بردارند که از جمله وظایف این هیات نهایی کردن متن تفاهم نامه ارسالی از طرف دانشگاه جهت امضا بالاترین مقام دو دستگاه با حضور فرماندار؛ پیگیری و بستر سازی برگزاری آزمون استخدامی در دانشگاه ؛توسعه همکاری های علمی،اجتماعی و فنی با توجه به ظرفیت های دانشگاه ؛برگزاری دوره های ضمن خدمت کارکنان و پرسنل شرکت در دانشگاه می باشد.
در ادامه اعضای جلسه از پتانسیل های دانشگاه در حوزه کار آفرینی و مهارت آموزی بازدید و ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های انجام گرفته در دانشگاه ، بر توسعه همکاری های دو جانبه تاکید کرده و ابراز امیدواری کردند با شروع بهره برداری از شرکت ،امکان  توسعه و تجهیز کارگاه های  تخصصی مورد نیاز این صنعت در دانشگاه نیز گسترش یابد.
در پایان مقرر شد هیات تعیین شده جلسات مشترک را ادامه تا در جلسه آینده نسبت به امضاء تفاهم نامه در حضور مسئولین استان وشهرستانی و اقدامات لازم به عمل آید وفاز اجرایی تصمیمات آغاز گردد.