عنوان : برگزاری آیین اختتامیه جشنواره رویش و حركت
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
عنوان گروه خبري : روابط عمومی .

آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره رویش و حرکت در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان برگزار شد.
در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه و با حضور معاونین ،روسای دانشکده ها ؛ مدیران و دانشجویان  برگزار شد دکتر میری سیاست دانشگاه را حمایت همه جانبه از کارآفرینی اعلام کرده و افزود هر فعالیتی از کانون ها و انجمن های علمی که به سمت تولید حرکت کند مورد حمایت دانشگاه قرار می گیرد.وی در ادامه به چگونگی مراحل انتخاب کانون ها و انجمن های برتر اشاره و برگزاری این جشنواره را نشان از روند رو به رشد دانشگاه در زمینه های علمی و فرهنگی دانست و از کلیه همکارانی که در برگزاری جشنواره رویش و حرکت فعالیت داشتند تشکر و سپاسگزاری کرد .
در ادامه کانون ها و انجمن های برتر دانشجویی به شرح زیر معرفی و تندیس و هدایای خود را دریافت نمودند.
انجمن علمی کامپیوتر بعنوان انجمن علمی برگزیده دانشگاه شناخته شد.
ازخانم مرضیه مکتبی دبیر انجمن علمی کامپیوتر بعنوان دبیر برتر انجمن های علمی تقدیر شد.
در حوزه رقابتی رویدادهای علمی دانشکده فنی و مهندسی انجمن علمی کامپیوتر عنوان انجمن برگزیده را کسب کرد.
انجمن علمی مکاترونیک عنوان انجمن علمی برگزیده در حوزه رقابتی مسابقه علمی را بدست آورد.
انجمن علمی عمران عناوین انجمن علمی برگزیده دانشکده فنی مهندسی و انجمن علمی برگزیده در حوزه رقابتی ارتباطات و همکاری های علمی دانشکده فنی مهندسی را کسب نمود.
برگزیده انجمن های علمی ،انجمن علمی مکانیک شد.
انجمن علمی زیست شناسی برگزیده دانشکده علوم پایه شد.
در حوزه مسابقه علمی ،انجمن علمی آمار برگزیده دانشکده علوم پایه شد.
انجمن علمی زیست شناسی،عنوان انجمن علمی برگزیده دانشکده علوم پایه در حوزه رویداد علمی را کسب کرد.
در حوزه رقابتی رویداد علمی در دانشکده منابع طبیعی ،انجمن علمی برتر ،انجمن علمی صنایع چوب و کاغذ شد.
در بخش کانون ها از کانون همای رحمت بعنوان کانون برتر کانون های فرهنگی و هنری تقدیر شد.
غرفه برگزیده کانون های فرهنگی و هنری غرفه کانون هنرهای تجسمی شد.
کانون شهدا عنوان غرفه قابل تقدیر کانون های فرهنگی را  بدست آورد.
کانون قابل تقدیر کانون های فرهنگی، کانون هنرهای تجسمی شد .
کیقباد شهرویی دبیر برتر کانون های فرهنگی از کانون تئاتر شد.
و در پایان از انجمن های علمی شیمی،ریاضی،آمار و برق و همچنین کانون های فرهنگی تئاتر ،ادبی نیماد و فرهنگ و اندیشه اسلامی برای راه اندازی غرفه های نمایشگاهی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان