عنوان : برگزاری آزمون كتبی مسابقه كتابخوانی
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۱/۲۱
عنوان گروه خبري : روابط عمومی .

آزمون کتبی مسابقه کتابخوانی کتاب عذابهای دنیوی الهی و انسان معاصردر دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار شد.
دکتر میری مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نویسنده کتاب هدف از برگزاری این مسابقه را ترویج فرهگ کتاب و کتابخوانی عنوان کرده و از فراخوان این مسابقه در دانشگاه های فرهنگیان،پیام نور،آزاد اسلامی و علوم پزشکی خبر داد.
وی افزود در آزمون مسابقه  بیش از 25  نفر از علاقمندان شرکت کردند که در پایان رحمان مقصودی،سعیدفاطمه سرشت،علی دهداری ابراهیمی،ابتصام چلداوی،علیرضا شریفات و مرضیه شیوه  به ترتیب به عنوان نفرات اول تا ششم انتخاب شدند.
شایان ذکر است کتاب عذابهای دنیوی الهی و انسان معاصر با طرح سوالهایی نظیر آیا امروز هم سنت عذابهای الهی جاری است؟اگر چنین است مصادیق آن کدامند؟آیا زمین لرزه ها،طوفان ها ،گرد و خاک و خشکسالی،سیل و مشکلات خاص این زمانه هم می توانند از مصادیق عذاب الهی باشند؟ مخاطب را جذب کرده و به پرسش های مطرح شده با نثری گویا پاسخ می دهد.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان