عنوان : بزرگداشت روز درختكاری
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
عنوان گروه خبري : روابط عمومی .

امروز بمناسبت روز درختکاری، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان  همراه با اقشار دوستدار طبیعت اقدام به کاشت نهال نمودند.
در این مراسم که در محوطه دانشکده منابع طبیعی  برگزار شد، 100 اصله نهال کاشته شد.
دکتر بصیری رئیس دانشکده منابع طبیعی هدف از برگزاری این برنامه را بزرگداشت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی  ذکر کرده و  افزود امیدواریم با این کارگامی هر چند کوچک در راستای بیابان زدایی ، مقابله با پدیده ریزگردها و احیای سرمایه های ملی برداشته باشیم.
وی افزود نهال های کاشته شده از نوع گونه های نادر و بی نظیر مناطق گرمسیری بوده که از استان بوشهر طی دو مرحله سفارش شده و یکی از کارهای مهم و اساسی صورت گرفته طرح شناسنامه دار کردن درختان محوطه دانشگاه بوده است که با هزینه ای بالغ بر 30 میلیون ریال و با پیگیری های مداوم طی دو ماه حاصل شده است.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان