پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
بیانیه هیات رئیسه دانشگاه بمناسبت 22 بهمن

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با صدور بیانیه‌ای خواستار حضور حداکثری دانشجویان، استادان ، پرسنل و دانشگاهیان همگام  با ملت شهید پرور ایران در راهپیمایی 22 بهمن شد.در این بیانیه با اشاره  به نقش تاثیر گذار دانشجویان و دانشگاهیان در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ و صیانت از آن آمده است:

بسمه تعالی

دهه فجر، سرآغاز طلوع خورشید درخشان انقلاب اسلامی و تبلور شکوه و عظمت نهضتی مبتنی بر تعالیم نبوی در عصر حاضر بوده که توانست حکومتی الهی را در سرزمین پاک ایران تثبیت کند.

امروز در سایه حفظ و صیانت از ارزش‌ها و اصول مترقی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت و عزت روز افزون ایران اسلامی در عرصه های مختلف هستیم که همه این دستاوردهای ارزشمند و گرانسنگ را می‌توان نتیجه مجاهدت ملت ایران با توکل به خداوند و عنایت حضرت ولیعصر (عج) دانست .

بی تردید ملت بزرگ ایران با وحدت و ولایت‌مداری خود تاکنون توانسته است قله‌های رفیع سرافرازی را طی کرده و تمامی شیطنت ها و توطئه های نظام استکباری را خنثی کند.

امروز دشمنان به خیال خام خود در صددند که با اعمال تحریم های ظالمانه و اهانت به مقدسات اسلامی به ویژه هتک حرکت ساحت مقدس خاتم الانبیاء (ص) به جهان اسلام و به ویژه ملت کفر ستیز ایران ضربه بزنند که البته همواره نا امید شده اند.

مردم ایران مبارزه با استکبار را از امامی به یادگار دارند که از هیچ چیز جز خدا واهمه نداشت و این یعنی مرگ استکبار و استبداد، حرکت ما حرکت هدفدار، سنجیده ، پیوسته، خستگی ناپذیر و سرشار از ایمان و اخلاص تا تحقق جامعه اسلامی است البته نه فقط در گفتار ونوشتار وتبیین؛ بلکه سنگر به سنگر پیش رفتن و خود را به هدف والا رساندن است.

دانشگاه و دانشگاهیان نیز در پیروزی انقلاب اسلامی نقشی پیشرو و برجسته داشته اند و بیش ازسایر نهادها ازمواهب انقلاب اسلامی بهره برده اند؛ دستاورد دانشگاهها در عرصه های علم و فناوری که جهانیان را خیره کرده است، همگی مرهون انقلاب اسلامی است.

اینک از جامعه علمی و دانشگاهی شهر، استان و کشور عزیزمان دعوت می شود  همگام با ملت سرافراز ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن شرکت و با آرمان‌های انقلاب اسلامی ، امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب بیعت و تجدید میثاق کنند و با خلق حماسه ای دیگر را در برابر دشمنان اسلام و قرآن، در پاسداری از آرمانهای بزرگ امام عزیز و خون پاک و مطهر شهیدان از بذل هیچ چیز دریغ نورزیده و با توکل به خداوند، انشا الله پرچم خونرنگ این نظام مقدس را به صاحب اصلی اش حضرت بقیه ا... اعظم (عج) سپارند.