عنوان : برگزاری جلسه ستاد هفته پژوهش شهرستان بهبهان
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
عنوان گروه خبري : روابط عمومی .
منبع خبر : روابط عمومی

برگزاری جلسه ستاد هفته پژوهش شهرستان بهبهان

جلسه هماهنگی ستاد اجرایی هفته پژوهش بهبهان صبح امروز در سالن جلسات دانشکده فنی مهندسی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء برگزار شد.
در این جلسه که به ریاست علی مظفری فرماندار شهرستان برگزار شد برنامه های پیشنهادی و اجرایی دستگاه ها جهت اجرا در هفته پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفت.
در ابتدا دکتر سید نژاد دبیر ستاد هفته پژوهش شهرستان ضمن خوش آمد گویی به حضار به طور خلاصه به بیان فعالیت ها و مراحل اداری صورت گرفته برای برپایی شایسته و آبرومند هفته پژوهش اشاره کرده و افزود نگاه نو در عرصه مهارت و کارآفرینی راه گشای مشکلات شهرستان می باشد و فعالیتهای مرکز جوار دانشگاهی در زمینه حرفه آموزی را قابل توجه خواند.
دکتر فرجی معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه و جانشین دبیر ستاد هفته پژوهش نیز با ارائه آماری از کارهای صورت گرفته از جمله انتخاب اعضای ستاد،روند صدور احکام و انتخاب اعضای شورای اجرایی  ،از آمادگی دبیرخانه ستاد برای دریافت برنامه های پیشنهادی دستگاه ها خبر داد و جهت برگزاری برنامه ها و ایجاد نمایشگاه مشترک  با دیگر دستگاه ها اعلام آمادگی نمود.
در ادامه اعضای ستاد به بیان نقطه نظرات و برنامه های دستگاه های مطبوع خود پیرامون هفته پژوهش پرداختند.
سپس فرماندار شهرستان با انتقاد از عدم حضور مدیران دعوت شده در جلسه ، عدم توجه به دانشگاه های شهر را خطرناک خواند و راه خروج از بن بست مشکلات شهرستان را  ایجاد دبیرخانه دائمی هفته پژوهش عنوان و خواستار برگزاری جلسات منظم ماهیانه در این خصوص شد.
وی ضمن با اهمیت خواندن اخلاق حرفه ای و اسلامی در پژوهش ،تشکیل کارگروه های پژوهشی در تمام دانشگاه ها و دعوت از نخبگان را کار ساز خواند.

بازگشت                ارسال به دوستان ارسال به دوستان

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان