چهارشنبه, 5 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۶/۰۲/۰۴
برنامه‌های دانشگاه در دهه سرآمدی آموزش
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان با اشاره به برگزاری دهه سرآمدی آموزش برای اولین بار در سطح وزارت علوم، برنامه‌های این دانشگاه را اعلام کرد و از برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با سازمان‌ها و صنایع درخصوص دوره‌های آموزشی مورد نیاز آن‌ها در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد فرجی ، با بیان اینکه دهه سرآمدی آموزش امسال برای اولین بار در سطح وزارت علوم برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف این دهه بیشتر پیگیری مسایل مربوط به آموزش در دانشگاه‌ها، تعامل و ایجاد پیوند میان آموزش و پژوهش، ارتقای شیوه‌های آموزشی در دانشگاه‌ها، تعامل میان استاد و دانشجو و آوردن آموزش به سطح جامعه است.
وی با بیان اینکه دهه سرآمدی آموزش از سوم تا دوازدهم اردیبهشت‌ماه در تقویم وزارت علوم مشخص شده است، در خصوص برنامه‌های دانشگاه صنعتی بهبهان به این مناسبت گفت: برنامه‌های دانشگاه از سوم اردیبهشت آغاز شده است و در این روز که «نظرسنجی از جامعه دانشجویی» نام داشت، یک جلسه پرسش و پاسخ با نمایندگان دانشجویی از ورودی‌ها و رشته‌های مختلف دانشگاه برگزار شد و دانشجویان در این نشست چالش‌ها، مشکلات آموزشی، دیدگاه‌ها، انتقادات و درخواست‌های خود را بیان کردند. همه موارد مطرح‌شده برای رسیدگی ثبت و گردآوری شد تا با ساماندهی لازم، محورهای اصلی درخواست دانشجویان را دنبال کنیم.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان تصریح کرد: محور فعالیت‌های روز دوشنبه، آموزش و پژوهش است که ما در این روز برخی‌برنامه‌ها مانند سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی در سطح اعضای هیأت‌علمی دانشگاه را برگزار می‌کنیم؛ یک کارگاه نیز در خصوص فرآیندها و آئین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت‌علمی برگزار می‌شود.
فرجی محور فعالیت‌های روز چهارشنبه را شیوه‌های نوین آموزشی عنوان و اظهار کرد: در این روز نیز ۲ کارگاه در خصوص روش‌های تدوین و آزمون‌سازی ویژه اعضای هیأت‌علمی برگزار می‌شود. در روز شنبه (نهم اردیبهشت‌) نیز یک کارگاه آموزشی و کارآفرینی ویژه دانشجویان و یک کارگاه هم‌اندیشی با حضور مسئولان اجرایی دانشگاه و نهادهای کارآفرین با عنوان «چالش‌های پیش‌روی اقتصاد آموزش در دانشگاه‌های نوپا» برگزار می‌شود. در این نشست قرار است از نهادهای کارآفرین دعوت شود تا مشکلات و مسائل آموزشی را با هم‌اندیشی بررسی کنیم.
وی افزود: روز یک‌شنبه، به نام تجلیل از مقام علم و عالم نامگذاری شده است. در این روز از اساتید نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه هر ورودی و رشته تقدیر می‌شود؛ کارشناسان و گروه‌های آموزشی نمونه نیز در این هفته انتخاب می‌شوند. همچنین با توجه به اینکه مجوز تاييديه‌های تحصيلی و صدور دانشنامه دانش‌آموختگان از سوی وزارت علوم به دانشگاه واگذار شده است، مراسم اهداء اولين دانشنامه از بدو تاسيس دانشگاه تاكنون، در برنامه این روز برگزار خواهد شد.
فرجی عنوان کرد: دوشنبه روز تعامل بین دانشگاه و نهادهای آموزشی و روز دانشگاه بدون حصار است. در این روز کارگاه پرسش و پاسخ در خصوص مسائل آموزشی در حوزه کارکنان، سخنرانی در این زمینه و نشست هم‌اندیشی با سازمان‌ها و صنایع در ارتباط با دوره‌های آموزشی مورد نیاز آن‌ها برگزار می‌شود تا دانشگاه بتواند بخشی از نیازهای آموزشی آن‌ها را تأمین کند؛ همچنین در این روز برخی دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان از دانشگاه بازدید می‌کنند تا از نزدیک با بازار کار، رشته‌ها، قابلیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه آشنا شوند.
وی با بیان اینکه محور فعالیت‌های روز سه‌شنبه اخلاق آموزشی است، گفت: در این روز کارگاه اخلاق حرفه‌ای ویژه کارکنان حوزه آموزش و کارگاه جایگاه اخلاق در تدریس و آموزش، ویژه اعضای هیأت‌علمی برگزار می‌شود و در روز چهارشنبه که روز آموزش و پژوهش و ارتباط با کارآفرینی است، تلاش می‌کنیم با فعالیت‌هایی که انجام می‌دهیم، نشان دهیم که دانشگاه خاتم‌الانبیاء یک دانشگاه کارآفرین است یا به سمت کارآفرین شدن حرکت می‌کند. در این روز همچنین کارگاه‌های رباتیک ویژه دانشجویان برگزار می‌شود.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان ادامه داد: در روز چهارشنبه دانشجویان می‌توانند در کارگاه‌های خلاقیت، نوآوری و ثبت اختراع شرکت کنند؛ با هماهنگی انجام‌شده با آموزش و پرورش شهرستان، دانش‌آموزان علاقه‌مند نیز می‌توانند روز پنج‌شنبه در این کارگاه حضور پیدا کنند.