پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
برگزاری كرسی های آزاد اندیشی اعتماد؟!

کرسی آزاد اندیشی با موضوع اعتماد و  "4 سال عملکرد دولت یازدهم "  به همت انجمن اسلامی دانشجویان با حضور دکتر ناصر سودانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سودانی برجام را دارای نقاط قوت و ضعف متعددی دانست و افزود از جمله نقاط قوت آن شکستن انسجام دشمنان و ایجاد اختلاف بین آنها و از جمله نقاط ضعف آن تأویل و تفسیر پذیری و وجود نقاط مبهم در آن است .

وی تبعیض به ویژه در مورد خوزستان را مختص به این دولت نداست و افزود در سال ۹۲ ، دوازده نامه به دکتر روحانی نوشته و  مشکلات خوزستان را اعلام کرده ایم ،به آقایان خاتمی و آقای احمدی نژاد هم نامه دادیم.در مجلس ششم تصویب شد ۰/۰۰۲ و در مجالس بعد  ۰/۰۲ از درآمد نفت باید سهم خوزستان می شد که اجرا شدولی دکتر روحانی به مردم خوزستان قول دادند ۳ درصد از درآمد نفت را برای خوزستان قرار دهند که هنوز اجرا نشده است

ایشان درباره مشکلات خوزستان افزودندریزگرد ها علل خارجی و داخلی دارد .از علل خارجی ، صحرا های عربستان و ساختن ۲۱ سد در ترکیه و ۳ سد در سوریه بوده که باعث خشکی در بین النهرین عراق شده است .از علل داخلی  نیز می توان به  ۱۴ سال خشکسالی متوالی و ساختن سد های متعدد در مسیر رودخانه ها در استان های همجوار و حفر چاه ها ، خشک شدن تالاب ها اشاره کرد که باعث ایجاد ریزگرد ها شده است .

در حل مشکل بین المللی باید وزارت خارجه فعال تر باشد و بر سازمان های بین المللی تأثیر گذار باشد و جهت حل عوامل داخلی هم باید سازمان محیط زیست و وزارت نیرو وارد عمل شوند .

وی  با اشاره به انتخابات سال آینده افزودند اگر اصولگرایان گزینه واحدی ندهند ریاست جمهوری بعد احتمالا باز آقای روحانی باشند .

پس از سخنرانی دکتر سودانی  دانشجویان، به بیان نظرات خود و تبادل نظر با ایشان پرداختند.

شایان ذکر است دکتر سودانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران و  مسئولیت هایی نظیر عضو بعثه مقام معظم رهبری در امور بین الملل،عضو شورای عالی مرکزی کانون متفکران ایران،نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره های هفتم،هشتم و نهم و مدیریت دانشگاه امیر المومنین (ع) را در کارنامه خود دارد.