سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
تربیت بدنی دانشگاه در ارزیابی اداره كل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان
اداره تربیت بدنی دانشگاه مورد ارزیابی  اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان قرار گرفت.
در جهت ارزیابی عملکرد اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء ،دکتر رحیم شریف و دکتر جواد زارع ضمن بازدید از اماکن ورزشی دانشگاه با معاون دانشجویی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه جلسه ای برگزار نمودند.
ارزیاب ها در این سفر یک روزه ، اماکن ورزشی دانشگاه نظیر سالن های ورزشی،فضاهای روباز ورزشی محوطه خوابگاهی دانشجویی،زمین چمن و استخر نیمه تمام دانشگاه را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.در ادامه این بازدید فضای جدید مخصوص برنامه های ورزشی واقع در دانشکده برق و کامپیوتر نیز مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر ضیایی نژاد ،معاون دانشجویی دانشگاه،هدف از این بازدید و ارزیابی را بررسی فعالیت های و عملکرد ادارات تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ده (خوزستان)  در سال 1395 عنوان نمود .
در پایان این بازدید ها جلسه ای با حضور دکتر ضیایی نژاد،مهدی یغمایی مدیر تربیت بدنی دانشگاه و ارزیاب های سازمان برگزار شد که در این گفتگو نیازهای ورزشی دانشگاه شامل احداث سالن چند منظوره ورزشی،تکمیل پروژه نیمه تمام استخر،بهبهود و تکمیل  فضاهای روباز ورزشی خوابگاه ها ،وضعیت نامناسب زمین چمن مورد بررسی قرار گرفت.
آقای یغمایی نیز در پایان این جلسه خواستار همکاری و کمک در تخصیص اعتبارات لازم  برای حضور دانشجویان،کارمندان و اساتید در مسابقات ورزشی شد.